Ai o afacere în turism? Iată cum poți atrage mai mulți turiști în pandemie
Ai o afacere în turism? Iată cum poți atrage mai mulți turiști în pandemie

Trăim vremuri cel puțin ciudate, în care viața ni s-a schimbat și am învățat să ne adaptăm din mers la noile reguli. Am suferit cu toții. Cel mai afectat domeniu a fost turismul, greu încercat în această perioadă. Mulți proprietari de pensiuni au căutat soluții și s-au chinuit să-și mențină afacerile pe linia de plutire, respectând toate normele de igienă. Dar nu este de ajuns, pentru că trebuie să-i oferi turistului și siguranța că, dacă i se va întâmpla ceva și nu mai poate ajunge, își va primi banii înapoi. Pentru cei care au afaceri în turism, vă spunem, mai jos, cum puteți să atrageți mai mulți turiști. (Ad)

Sunt locuri la noi, pe care merită să le încercați, vara aceasta, pentru că, pe lângă măsurile sanitare stricte, s-au adaptat și noilor standarde de călătorie: au ales să ofere siguranță și au inclus în pachetele de servicii turistice o asigurare storno dedicată vacanțelor în România, de la Eurolife FFH Asigurări, care îi oferă turistului confortul că, dacă va face o rezervare cu multe luni înainte, iar, între timp, are loc un eveniment neprevăzut, chiar și îmbolnăvirea cu SARS-CoV-2, își poate recupera banii plătiți în avans, în proporție de 90 la sută. Iar dacă turistul este liniștit, și proprietarul pensiunii poate avea predictibilitate în rezervări și așa își poate crește afacerea.

Vezi mai multe AICI!

Ramburs Orice – un produs unic pe piața românească

,,Ramburs Orice’’ este singurul produs de asigurare care îi returnează turistului cheltuielile cu vacantele si experientele în România. Asigurarea se accesează ușor putând fi integrată direct în sistemul de rezervări al pensiunii/hotelului.. Este simplu și direct. Fără bătăi de cap, fără a face drumuri inutile și fără hârtii. Este un produs la îndemâna tuturor celor care vor să-și protejeze afacerile și să vină în întâmpinarea nevoilor turiștilor, oferindu-le, practic, protecție, dar, mai ales, siguranța că nu-și vor pierde banii.

Sunt vremuri în care trebuie să fim prevăzători, iar asigurarea nu mai este opțională, ci chiar necesară, pentru a putea avea o viață lipsită de stres și de griji inutile.
Asigurarea îi acoperă turistului de la sejururi până la diferite tipuri de experiențe pentru care a plătit: bilete la spa, la parcuri de aventură, la relaxare, transport etc.

Vezi AICI mai multe detalii!

Vă arătăm, mai jos, două dintre pensiunile din România care au inclus asigurarea Ramburs Orice în serviciile turistice: Valea Verde Retreat din Transilvania și Green Village 4* Resort din Delta Dunării.

Green Village 4* Resort

Unde? Green Village 4* Resort, Sfântu Gheorghe, Tulcea – la 2 km de Marea Neagră.

Delta Dunării este locul pe care trebuie să-l pui primul pe listă, atunci când vrei să fugi undeva după toată această perioadă și vrei să descoperi, cu adevărat, România. Este pământul magic dintre ape de care nu ai cum să nu te îndrăgostești și care te va face să tot revii. E bucata aceea de Românie, încă sălbatică, autentică și frumoasă: cu pelicani, cu stufăriș, cu bărci de pescari și plaje aproape pustii cu peisaje de poveste. Ne-au plăcut și oamenii aprigi ai Deltei și liniștea canalelor și minunățiile pe care le gătesc lipovenii din pește.

Delta Dunării poate fi numită, fără nicio exagerare, una dintre cele mai frumoase zone din lume. Exact acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, la Sfântu Gheorghe, o veche așezare de pescari, în locul în care natura sălbatică este la ea acasă, veți descoperi Green Village 4* Resort. Este tipul de experiență pe care trebuie să-l încercați și care vă va convinge că și în România există locuri cu servicii imprecabile ca afară.

Resortul cotat la 4 stele este construit în armonie cu mediul natural în care este amplasat. Arhitectura vilelor, dar și materialele folosite sunt sută la sută ecologice. Este mixul perfect între natural, firesc, autentic și confort, unde vă veți detașa mintea de la cotidianul devenit, acum, și mai sufocant.

Green Village 4* Resort se împarte în trei zone de cazare – zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul. Sunt 89 de camere, apartamente și penthouse-uri cu facilități premium, gândite pentru o relaxare totală. Piscina este uimitoare, cu un view superb spre căsuțele acoperite cu stuf sau spre Dunăre. Aici, nu există viața trăită pe ceas, ci doar în ritmul îngăduitor al naturii, între răsăritul liniștitor peste ape și apusurile idilice în țipăt de păsări.

Valea Verde Retreat

Unde? Cund, Mureș: la 30 de km de Sighișoara, 43 de km de Târgu Mureș

Valea Verde Retreat este unul dintre cele mai frumoase resorturi rurale din România. E o lume simplă, de poveste, cu mult rafinament, departe de haosul orașului, care te va purta în autenticitatea satului românesc din inima Transilvaniei.

Cundul te va fermeca de cum pui piciorul în sat. Este un amestec de tradiție autentică românească, săsească și ungurească. Și are acea veșnicie, vorba poetului, cum numai la sat o mai poți simți. Dar nu a fost întotdeauna așa. Înainte ca Jonas Schafer să reînvie locul, Cund era un sat părăsit, la propriu, după ce sașii au lăsat totul în urmă și au emigrat în Germania.

Însă Jonas, fost proprietar al unei cunoscute case de discuri din Hamburg, a ales liniștea, în locul celebrității. A pus pe picioare un complex superb de case și apartamente, foste ferme ale sașilor, răsfirate în sat. Din fosta șură, Jonas a făcut un restaurant de prima clasă, unde pune pe masă preparate rafinate, cum nu în multe locuri găsești.

Trufele sunt specialitatea casei și asta, pentru că aceste comori rare și extrem de scumpe se găsesc chiar în pădurile din zonă și care sunt vânate cu ajutorul câinilor special antrenați. Iar ca tabloul serviciilor premium să fie întregit, Jonas a lansat și Observatorul din Sălbăticie, o cabană de lemn ridicată la marginea satului Cund, unde gurmanzii au parte de un răsfăț culinar gourmet chiar în mijlocul pădurii. La Valea Verde, veți putea avea și o experiență la spa, de neuitat.

Călătorii inspirate și în siguranță vă dorim!

De reținut:
***Acesta este un advertorial by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra serviciilor oferite de compania de asigurări.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *