Calator in Bascheti

Aici faci baie și iarna, la un preț bun: 60 de lei/pers./intrarea
Aici faci baie și iarna, la un preț bun: 60 de lei/pers./intrarea

Cauți un loc cu piscină exterioară încălzită și spa la munte? Atunci, ține minte acest articol. Vremea rece din timpul iernii, dar și cheltuielile de mentenanță fac, din păcate, ca locurile cu piscină exterioară încălzită din România să fie destul de puține. Îți arătăm, totuși, un loc superb, unde te poți bucura de munte și piscină, cu un raport preț-calitate bun.

Fontana Spa Borsec, locul unde te vei răsfăța în apă caldă și iarna

Unde? Borsec, județul Harghita.

Se numește Fontana Spa Borsec și este un spa, mai nou, dintr-o zonă de munte superbă, în Borsec, județul Harghita. Locația are mai multe piscine interioare și exterioare, zonă de relaxare, sală de gimnastică, dar și servicii de tratamente balneo: de la hidroterapie, împachetări cu parafină, mofete până la masaje și camera salină. Merită să vii aici ca să ai parte de o zi completă de răsfăț în mijlocul naturii.

Cât costă? Noi am plătit 60 de lei/adult (30 de lei/copil), pentru intrarea de bază, 3 ore, iar apoi pentru fiecare oră suplimentară am plătit 10 lei (5 lei pentru copii).

Ce am fi vrut să fie diferit. Zona de vestiare este la comun (bărbați și femei). În zilele de weekend, spa-ul poate fi aglomerat. Noi am mers chiar de la deschidere (ora 10.00). Pentru masaj, îți recomandăm să faci rezervare în avans, cel puțin cu o zi înainte, ca să fii sigur că prinzi loc.

Unde te cazezi?

Locația nu are locuri de cazare proprii. Noi am ales să ne cazăm la Toplița, unde ne-am bucurat de schi și bob, la pârtia Toplița.

Unde te cazezi la Toplița?

Sunt multe pensiuni tare frumoase în zonă și aveți de unde alege. Noi vă recomandăm locurile testate de noi:

– Casa Cifu, o cabană superbă, aflată în mijlocul pădurii, cu o capacitate de 8 persoane care se închiriază integral. Aveți ciubăr și vă puteți relaxa în liniștea naturii. De aici, puteți ajunge rapid la pârtie. Vezi mai multe AICI!

– ProSilva House, o cabană generoasă, cu un interior tare frumos, construită fără cusur, din lemn rotund, situată aproape de pârtie, care are o capacitate de 18 persoane. Aveți ciubăr și grătar la dispoziție. Poate fi închiriată atât integral, cât și individual. Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

Terra Resort  – Sunt patru cabane construite în stil nordic, aflate aproape de pădure,  care pot primi de la 4 până la 6 persoane fiecare. Aveți toate facilitățile necesare pentru o experiență de poveste: de la loc de parcare, mic dejun, jacuzzi până la bucătărie complet utilată. Cabanele se închiriază integral. Pentru disponibilitate și rezervări, vezi aici!

Viila Munte – Ce ai spune de o deconectare totală de la viața de zi cu zi în Munții Călimani, acolo unde semnal la telefon nu prea ai și te poți relaxa așa cum se cuvine, fără emailuri sau apeluri stresante? Așa este la ,,Viila Munte’’, un loc superb, care te lasă să asculți liniștea și să te mai rupi din rutină. Cabana ,,Viila Munte’’ vă va oferi zile de răsfăț, departe de agitația orașului.  Cabana poate primi 20 de turiști. Se închiriază integral. Pentru disponibilitate și rezervări, vezi aici. 

Vă puteți caza și în Borsec, în ultimii ani, au apărut aici mai multe proiecte turistice interesante. Vezi aici cazări de vis în Borsec. 

Obiective turistice în zonă

  • Poiana Zânelor;
  • Muzeul Apelor Minerale;
  • Grota Urșilor;
  • Peștera de Gheață;
  • Cetatea Bufnițelor;

Despre obiectivele turistice din Toplița, am scris aici! 

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *