Câștigă o vacanță de vis, pentru două persoane, în paradisul din inima munților
Câștigă o vacanță de vis, pentru două persoane, în paradisul din inima munților

Ne-am gândit să vă trimitem în vacanță, la ,,Gasthaus Grindeshti” sau Austria României, cum ne place nouă să spunem. Dacă nu ai știi unde ești, ai crede că ai nimerit, mai degrabă, la o cabană din Tirolul Austriei. Designul pensiunii din Caraș redă extrem de fidel elemente din arhitectura tiroleză tradițională, dar are și o notă fină de modern, care o face specială. Mai mult, peisajul ireal de frumos în care este amplasată nu este cu nimic mai prejos. Te invităm să participi, chiar acum, la cel mai fain giveaway organizat până acum de noi.

UNDE?

Văliug, Caraș Severin – la 478 de kilometri de București, la 128 de km de Timișoara, la 185 de km de Sarmizegetusa.

Văliug poate fi considerată una dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România. Așezată la poalele munților Semenic, locul este un mic colț de rai, cu multă liniște, aer curat și peisaje de munte surprinzătoare, care te vor relaxa și care îți vor încărca bateriile, după acest an complicat. Văzută de sus, pensiunea ,,Gasthaus Grindeshti” te lasă fără cuvinte: este situată în mijlocul pădurii, la marginea unui lac, cu ponton, zona perfectă pentru relaxare, într-o zi cu soare, indiferent de anotimp.

Este locul numai bun și pentru o relaxare la spa și o evadare după izolare. Pensiunea ,,Gasthaus Grindeshti” are doar opt camere, este amplasată într-o zonă retrasă, așa că, aici, vă veți simți în siguranță. Pensiunea are un design superb și te va duce în lumea cabanelor autentice austriece. Așa sunt serviciile aici: nemțești și de calitate. Ce ziceți, v-am convins să vă faceți vacanța în Tirolul României?

CE CÂȘTIGI?

*** Sunt 2 nopți de cazare, pentru două persoane
*** Mic dejun inclus
*** Acces la spa și piscină (în măsura în care, la data călătoriei, autoritățile vor deschide piscinele interioare).

CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Dă share la postarea despre concurs, pe butonul de share de la finalul articolului sau la postarea de pe pagina de Facebook Călător în Bascheți.
2. Concursul se desfășoară pe contul de Instagram Călător în Bascheți, începând de azi până pe 27 septembrie 2020. Intră acum AICI (pe contul Călător în Bascheți de Instagram) și urmează instrucțiunile.

Succes vă dorim și călătorii sigure și inspirate!

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *