LaWanda, locul cool și hipsteresc, unde să te cazezi în Vama Veche
LaWanda, locul cool și hipsteresc, unde să te cazezi în Vama Veche

Alege să fii liber! Viața ca o vacanță… în Vama Veche! 

Vă spunem, acum, o poveste de viață, din care avem toți de învățat. Povestea Ilincăi Teodoriu, om de televiziune, ani de zile reporter de teren, care a decis să-și schimbe radical viața și să-și urmeze visul: acela de a avea o pensiune în care să reînvie spiritul Vămii. Acea Vamă Veche, din anii din urmă, simplă și fără pretenții, când era despre libertate, despre nebunia de a fi tânăr, despre cântece la foc de tabără, pe plajă, acolo unde “nisipul e ud, iar marea puțin murdară”, unde se leagau prietenii la răsărit de soare și se ascultă Bolero, pe un colț de masă.

Este greu să scriem despre prieteni. Poate suntem subiectivi, poate ne ia valul cam mult, poate nu ne găsim cuvintele potrivite, dar Ilinca este genul de om care pe noi ne inspiră. A știut când să întoarcă foaia și să spună: “de mâine, fie ce o fi, fie cât de greu, merg pe drumul asta, deși nu știu nimic despre el”.

S-a luptat singură cu morile de vânt, cu sistemul și a avut curajul să o ia de la zero și să pună pe picioare o afacere de suflet: pensiunea LaWanda, Vama Veche. A învățat din mers totul și a muncit mult. De câte ori o sunam ori bătea un cui, ori sapa grădina, ori alerga să decoreze camerele și a reușit să transforme o casă aproape părăsită într-un loc plin de viață și de culoare.

LaWanda și-a deschis porțile anul trecut. Este pensiunea unde trebuie să te cazezi pentru o escapadă de poveste și… de povestit în Vamă.

CÂT COSTĂ?

Sunt cinci camere, cu piscină, bucătărie și terasă. O noapte de cazare costă 170 de lei. Fiecare cameră este personalizată, iar atmosfera de vacanță o simți, imediat, ce ai păsit în curtea casei. Este pozitionată la intrarea în sat, pe partea stângă a drumului național. Zgomotul nici nu se aude, motiv pentru care, în camerele LaWanda se doarme excelent. Ilinca vă așteaptă la o poveste cu aromă de lavandă, cu o cafea și o bere rece.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook