Ofertă de neratat la pensiunea cu cea mai faină priveliște din România (390 de lei, 2 nopți, 4 mese)
Ofertă de neratat la pensiunea cu cea mai faină priveliște din România (390 de lei, 2 nopți, 4 mese)

Au trecut și sărbătorile și ne-am întors la ale noastre, dar parcă vrem, cumva, să mai simțim aerul de vacanță și acel sentiment de libertate pe care orașele nu ne lasă să-l avem. Nu ați vrea și voi să plecați iar, măcar pentru câteva zile, undeva, să respirați aer de munte sau să stați departe de haosul de zi cu zi? Vă propunem, în această seară, un loc aparte, tare drag nouă, unde ne-am simțit rupți de lume și unde am avut răgazul să ne ascultăm doar gândurile bune: Cabana Andolia de la Moieciu de Sus.

Unde? Cabana Andolia, Moieciu de Sus, Brașov: la 185 km de București, la 326 km de Cluj, la 421 km de Timișoara, la 348 km de Iași, la 39 km de Brașov.

La sfârșitul anului trecut, căutam un loc, unde să fim aproape de natură, nu atât de turistic, unde să scăpăm de oraș, unde să stăm câteva zile relaxați și dacă se poate cât mai izolați. Așa am ajuns la Andolia, o cabană nou nouță, situată în partea vestică a munților Bucegi, care ne-a cucerit pe loc. De ce? Pentru aventura și adrenalina de a ajunge la cabană, pentru peisajele de vis, pentru liniște și pentru cele mai bune bucate tradiționale.

Ajungi la Andolia, la pas, după o drumeție de poveste, într-un peisaj de vis, prin pădure. Ce poate fi mai frumos? Ultimii 800 de metri trebuie să îi parcurgeți pe jos. Îți lași mașina într-o parcare amenajată, iar proprietarii vor veni cu o mașină de teren pentru a vă prelua bagajele. Dacă ninge sau plouă, veți fi aduși de Radu, proprietarul cabanei, cu mașina 4 X 4 până la cazare.

Abia la destinație, am realizat cât este de frumos: rămâi înmărmurit de uimire când vezi crestele Bucegilor, în depărtare, cernite de zăpadă și ai sentimentul că nimic din lumea aceasta nu te mai poate atinge.

Și este atât de liniște încât și tu te mai domolești și mai uiți de ale tale. Nu ne-a trebuit nici semnal la telefon și nici internet. Am făcut drumeții și ne-am umplut bocancii de noroi tocmai ca să simțim, cu adevărat, natura.

La Andolia, sunt 8 camere duble, vă puteți relaxa în ciubăr, puteți face drumeții sau puteți avea parte și de adrenalină într-o plimbare cu UTV-ul.

Așa este la Andolia, locul unde se face un turism altfel, de calitate, potrivit doar pentru cei care vor să se mai rupă de lumea lor și să stea în liniște. Este proiectul ambițios al lui Radu, un fost avocat, care a dat agitația capitalei pentru traiul simplu, departe de aglomerația betoanelor. Radu a făcut o prioritate din a respecta natura și a avea grijă de colțul de rai. Aici se colectează selectiv, se folosesc panouri fotovoltaice pentru a produce curent, iar construcția este una prietenoasă cu natura.

Cabana de lemn este doar primul pas pentru ceea ce va deveni un sat într-un alt sat. Aici vor fi relocate și restaurate, în următorii ani, mai multe case tradiționale, destinate celor care își doresc să retrăiască, chiar și pentru câteva zile, viața autentică, de altădată, a bunicilor noștri. Punctul forte al pensiunii este poziționarea, în mijlocul naturii, departe de orice urmă de civilizație.

Andolia e locul perfect pentru cei care caută simplitatea, liniștea și bunul gust. Câteva haine groase, bocanci de munte și zen bun este tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis, la munte.

OFERTĂ DE VACANȚĂ LA MUNTE

Andolia vine, în această perioadă, cu o ofertă la un preț bun. Sunt două nopți de cazare, cină în seara sosirii, mic dejun și cină pentru o zi și mic dejun în ziua plecării. Prețul sejurului este de 390 de lei de persoană. La cerere, vă puteți prelungi vacanța pentru 195 de lei de persoană, în același regim. Masa este pregătită din ingrediente naturale, cumpărate de la fermele din zonă. Cafeaua, ceaiul și merele sunt din partea casei.

Pentru mai multe detalii și rezervări: AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *