Vacanță cu răsfăț, la super preț, în raiul din Bucovina (350 lei: 2 nopți, ATV, tiroliană + rafting)
Vacanță cu răsfăț, la super preț, în raiul din Bucovina (350 lei: 2 nopți, ATV, tiroliană + rafting)

Am auzit mereu remarca: ”bun, bun, mergem până acolo, dar acolo avem ceva de făcut?”. Ei, bine, am găsit un loc cu adevărat spectaculos, în inima naturii, unde nu te vei plictisi. Fie că ajungi aici cu prietenii, cu familia sau cu cei mici e locul în care fiecare va găsi ceva de făcut, de la mic, la mare. Vă invităm să redescoperiți Bucovina, așa cum nu o știați până acum, dar care vă va uimi și vă aduce, cu siguranță, dorul de ducă.

UNDE?

Sucevița, SUCEAVA: la 485 km de București, la 193 km de Iași, la 281 km de Cluj, la 586 km de Timișoara

Bucovina este una dintre cele mai spectaculoase și frumoase destinații de vacanță din România. Sunt tradiții autentice și bucate alese, cum numai bucovinenii știu să le pregătească. Și să nu vă mai zicem de ospitalitate și de voia bună. Sunt punctele forte ale oamenilor din zonă.

Noi am redescoperit-o zilele trecute, când am dat o fugă acolo unde se agață harta în cui, iar ceea ce am găsit e de poveste. Ce-ai zice de un loc mai puțin aglomerat, super chill, în care te vei deconecta de la tot și toate, dar unde te vei simți în siguranță și vei avea parte și de confort? Asta vei găsi la Bucovina Outdoor Adventure: cel mai nou glamping din România, cea mai lungă tiroliană din România, dar și alte activități care îți vor face vacanța memorabilă.

VACANȚĂ ÎN BUCOVINA, LA PREȚ BUN

Oferta sună cam așa:

– Sunt două de nopți de cazare, în cel mai nou glamping din România, deschis de câteva zile, în comuna Crucea, Suceava și are o priveliște de vis.

– 2 coborâri pe tiroliană ”La Palma”. Este cea mai lungă tiroliană din România și Europa centrală și se află în Bucovina între Sucevița și Ciumârna. Are 1 km lungime, 100 de metri înălțime și o viteză de 100km/h.

– tur pe ATV sau Buggy

– o cursă de rafting, de aproximativ 3 ore

– tir cu arme Airsoft

CÂT COSTĂ?

Prețul vacanței este de 350 de lei, pentru o persoană, pentru luna iulie (în limita locurilor disponibile) și 400 de lei, pentru o persoană, pentru luna august. Copiii pot beneficia de anumite reduceri (întrebați proprietatea). Prețul e unul excelent pentru serviciile oferite și cele mai mici de pe piață. Pentru informații suplimentare și rezervări accesați pagina de Facebook a pensiunii: AICI.

Alte cazări ieftine în Bucovina găsești: AICI

CE MAI POȚI FACE ÎN BUCOVINA?

Mănăstirile pictate din Bucovina
Mocănița Huțulca de la Moldovița
Salina Cacica
Muzeul Oului din Vama
Cetatea de Scaun a Sucevei
Șoseaua Transrarăul
Satul Ciocănești

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *