Vacanță de vis, la preț corect, în raiul unde îți auzi doar gândurile bune: 360 lei, 2 nopți, 4 mese
Vacanță de vis, la preț corect, în raiul unde îți auzi doar gândurile bune: 360 lei, 2 nopți, 4 mese

Există în România destinații care îți oferă mai mult decât o simplă cazare. Este acea experiență de care ai nevoie, ca să uiți măcar pentru câteva clipe de tot și de toate și să te mai relaxezi după un an complicat. Asta veți găsi la Andolia, un loc frumos, pentru oameni frumoși, departe de orice urmă de civilizație: fără vecini, fără aglomerație, doar cu multă natură și, mai ales,… zen. Vă invităm într-o călătorie de poveste, într-unul dintre locurile noastre preferate din România, la o cabană superbă, nou-nouță, din inima munților. Și unde mai pui că Andolia a lansat o ofertă de cazare și mâncare bună, la un preț greu de refuzat. Cine mai vine cu noi?

Unde? Cabana Andolia
Moieciu de Sus, Brașov: la 185 km de București, la 326 km de Cluj, la 421 km de Timișoara, la 348 km de Iași, la 39 km de Brașov.

Andolia este un loc superb, unde se face un altfel de turism. Unul în care proprietarii au făcut o prioritate din a respecta natura și din a avea grijă de paradisul pe care Dumnezeu ni l-a lăsat pe pământ. Aici se colectează selectiv, se folosesc panouri fotovoltaice pentru a produce curent, iar construcția este una prietenoasă cu natura. Este proiectul ambițios al unui fost avocat, care a dat agitația capitalei pentru traiul simplu, departe de aglomerația betoanelor. Cabana de lemn este doar primul pas pentru ceea ce va deveni un sat într-un alt sat.

Aici vor fi relocate și restaurate, în următorii ani, mai multe case tradiționale, destinate celor care își doresc să retrăiască, chiar și pentru câteva zile, viața autentică, de altădată, a bunicilor noștri. Punctul forte al pensiunii este poziționarea, în mijlocul naturii, departe de orice urmă de civilizație. Ultimii 800 de metri trebuie să îi parcurgeți pe jos. Proprietarii vor veni, însă, cu o mașină de teren pentru a vă prelua bagajele, într-o parcare amenajată. Exact acesta este farmecul locului: ajungi aici după o drumeție de poveste, într-un peisaj de vis. Asta dacă vremea permite, în caz contrar, veți fi aduși cu mașina 4 X 4 până la cabană.

Andolia e locul perfect pentru cei care caută liniștea și bunul gust. Câteva haine groase, bocanci de munte și zen bun este tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis, la munte. De reținut: pentru că e un proiect în desfășurare, în jurul cabanei sunt câteva materiale de construcții. Pont: priveliștea spre munții Bucegi e impresionantă și îți va rămâne mult timp întipărită în minte.

OFERTĂ DE VACANȚĂ LA MUNTE

Andolia vine, în această perioadă, cu o ofertă la un preț super bun. Sunt două nopți de cazare, cină în seara sosirii, mic dejun și cină pentru o zi și mic dejun în ziua plecării. Prețul sejurului este de 360 de persoană. La cerere, vă puteți prelungi vacanța pentru 180 de lei de persoană, în același regim. Masa este pregătită din ingrediente naturale, cumpărate de la fermele din zonă. Cafeaua, ceaiul și merele sunt din partea casei. Pentru mai multe detalii și rezervări: AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *