Calator in Bascheti

Cabana neștiută, de la munte, cu cea mai frumoasă piscină, cu apă caldă și iarna
Cabana neștiută, de la munte, cu cea mai frumoasă piscină, cu apă caldă și iarna

România turistică nu încetează să ne uimească. De la zi la zi, fața turismului de la noi începe să se schimbe în bine: sunt tineri care pariază pe România și care își dau toată silința să facă ceva notabil acasă. Investesc și se străduiesc să aducă pe piața internă cazări unice, deosebite, altfel decât am fost noi obișnuiți. Așa este și locația pe care urmează să v-o prezentăm acum: Stock Estate Moieciu, un loc de poveste unde trebuie să ajungeți fie iarnă, fie vară. 

Stock Estate Moieciu – cabana cu piscină cu apă caldă și iarna

Cabană cu piscină exterioară încălzită și iarna, aproape de București.

Unde? Moieciu de Jos, Brașov – la 190 de kilometri de București, la 320 kilometri de Cluj, la 414 kilometri de Timișoara, la 341 kilometri de Iași, la 33 kilometri de Brașov.

,,Stock Estate Moieciu’’ este locul pe care l-am descoperit, întâmplător, în călătoriile noastre prin țară și ne-a plăcut foarte mult. Priveliștea de vis, pe care o ai din piscina infinity spre Munții Bucegi și spre satele răsfirate în vale, ne-a rămas în minte și am zis să revenim. Ai senzația că te-ai afla deasupra norilor, într-un colț de rai, în mijlocul naturii. Vei putea admira munții semeți din jur chiar din piscina cu apă caldă.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare! 

Interiorul este decorat cu mult lemn și în culori calde, cu geamuri generoase, care te lasă să admiri în voie culorile naturii, în orice anotimp. Este o cabană premium, potrivită pentru prietenii care vor să petreacă zile relaxante la munte. Sunt șapte dormitoare cu pat matrimonial, cu baie proprie fiecare, un living generos, cu o bucătărie complet utilată. Ai și loc de grătar, foișor și o terasă imensă. Capacitatea locației este de 14 persoane și se închiriază integral.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare! 

Cum ajungi la Stock Estate Moieciu?

Din București, am făcut două ore și cincizeci de minute până la Moieciu de Jos. Am plecat spre munte, în timpul săptămânii, aproape de prânz, ca să evităm aglomerația de pe Valea Prahovei.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare! 

Obiective turistice în Moieciu

Ce poți face în zonă?

Zona Moieciu-Rucăr-Bran îți oferă peisaje ireal de frumoase spre Munții Bucegi și spre Munții Piatra Craiului. Comunele Cheia, Drumul Carului, Moieciu de Sus, Moieciu de Jos, Peștera şi Măgura sunt cele mai vizitate de turiști, pentru că oferă acces rapid spre toate obiectivele turistice, în plus, ai mâncare locală tare bună și te poți relaxa în natură.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare! 

Drumeții în Bucegi;
Drumeții în Piatra Craiului;
Drumeții în jurul comunei Moieciu de Jos;
Parcul Natural Bucegi;
Peștera Liliecilor;
Cheile Grădiștei;
Cetatea Râșnov;
Castelul Bran;
Satul Peștera;
Satul Măgura;
Rezervația bio-ecologică Cheile Moieciului;
Rezervația Paleontologică – Vama Strunga;
Peștera Dâmbovicioara.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *