Cine suntem

Cine suntem

Laura Vereha si Sebastian Secan, doi jurnalisti de televiziune – impreuna suntem Calator in Bascheti. Noi suntem cei care iti dam ponturi despre cat te costa, cum ajungi, cat e de departe, ce autobuz trebuie sa iei din aeroport, cat de periculos e si ce ai de vazut.

Cam tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti planifica o vacanta. O facem in felul nostru. Nu iti vindem nimic, ci iti spunem si povesti, asa cum le-am trait.

Laura Vereha

Sunt din inima Bucovinei. Ai mei au o vorba: „cred ca pe tine te-am facut in tren”. Aveau sa aiba dreptate peste ani, cand si-au dat seama ca viata mea inseamna calatorii. Pentru mine 500 de lei nu se traduc in pantofi, cosmetice sau haine, ci pana unde pot sa ajung cu ei. Si am ajuns… departe. Sa tot fie de 20 de ani de cand bat lumea si inca mai am multe de vazut. Din Mauritius pana in Brazilia si din Vietnam pana in Singapore sau Hong Kong colectionez experiente si amintiri. Nu stiu ce fac azi, nu stiu ce fac maine, dar stiu ce am facut in fiecare secunda in Japonia. Asta vreau sa impart cu tine.

Sebastian Secan

Sunt ardelean, de acolo de unde se agata harta in cui, din Carei. Nu stau locului o clipa, vreau sa plec oricand si oriunde. Azi ma intorc dintr-o deplasare din Apuseni, iar maine imi rezerv un bilet pentru doua zile in Italia. Ma intorc si o iau de la capat: azi in varf de munte, maine pe o plaja din Tel Aviv. Da, poate sunt un fiu ratacitor, dar asta e viata mea pe drumuri si o iubesc. Iubesc sa vad locuri, in care nimeni nu a mai ajuns. Iubesc sa vorbesc cu oamenii si sa le aflu povestile. Calatoresc mult si cu bani putini. Asta vreau sa te invat si pe tine: cum sa iti gasesti biletul de avion cu 40 de lei si cazare pe noapte cu 50 lei.

Unde am ajuns?

42 DE TARI

Europa: 24

Asia: 10

Africa: 4

Orientul Mijlociu: 3

America de Sud: 1

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook