Calator in Bascheti

Cazarea uimitoare, cu piscină din Delta Dunării, unde trebuie să ajungi, vara aceasta
Cazarea uimitoare, cu piscină din Delta Dunării, unde trebuie să ajungi, vara aceasta

Ce ați spune de o vacanță de poveste în Delta Dunării, acel tărâm magic dintre ape unde trebuie să ajungeți măcar o dată-n viață? Vă arătăm un loc de poveste, unde puteți asculta liniștea Deltei și unde vă puteți relaxa, între ape, într-o Românie altfel, mai curată, mai frumoasă și departe de toate grijile orașului: ,,Cherhana Resort din Crișan’’. Haideți să descoperim locația împreună!

CHERHANA RESORT, LOCUL UNDE TIMPUL ARE RĂBDARE

Cazare cu piscină în Delta Dunării

Unde? Crișan, județul Tulcea

Dacă vrei să ieși din tipare și să ai o vacanță de vis în România, îți propunem să vizitezi Delta Dunării. Este un loc magic, unic în România, cu natură pură, cu peisaje de-ți taie răsuflarea și apusuri de poveste, altfel decât ai văzut tu până acum. Îți va intra în suflet și te vei mai întoarce aici, cu siguranță, pentru oamenii ei, pentru frumusețile naturale și pentru gustul de neuitat al unei ciorbe de pește lipovenești.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

Îți dăm un pont de cazare: ,,Cherhana Resort’’, o pensiune de top, de 5 margarete aflată în inima naturii, în mijlocul apelor, unde dacă ajungi, vei fi uimit de calitatea serviciilor și de mâncarea tare gustoasă, specifică zonei. Locul este childfriendly, puteți veni și cu cei mici.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

,,Cherhana Resort’’ are trei clădiri separate, care însumează, în total, 19 camere atât duble, cât și două suite pentru familii, cu băi proprii. Camerele sunt decorate cu mult bun gust, în tonuri de alb și albastru, cu lemn și elemente tradiționale din Deltă.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

Îți vor da sentimentul că nu ești doar într-un simplu loc de cazare, ci că te-ai întors în copilărie, în vacanța mare, la bunici. Ca facilități nu vă va lipsi nimic din confortul orașului, veți avea chiar și televizor, aer condiționat și tot ce ați putea avea nevoie. Lăsăm, mai jos, mai multe fotografii care vorbesc de la sine.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

Atracția principală a resortului este, fără îndoială, piscina generoasă, cu sezlonguri, unde vă puteți relaxa în serile fierbinți de vară. Un alt atu al locației este curtea generoasă unde vă puteți plimba sau vă puteți relaxa.
Locul nu se numește ,,Cherhana Resort’’ din întâmplare.

Aici, a fost o fostă cherhana de pește, care, acum, a fost transformată într-un restaurant deja faimos în Deltă, cu preparate tradiționale din pește, 100% naturale, făcute după rețete locale foarte vechi. Locația a primit premiul ,,Margareta de Aur’’ pentru cele mai bune rețete tradiționale.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

Cum ajungi?

Amplasarea pensiunii este chiar în mijlocul Deltei și permite accesul ușor către toate localitățile din Delta Dunării: Mila 23, Caraorman, Letea, Chilia Veche, Sfântu Gheorghe, Uzlina, Sulina.
Puteți ajunge aici atât cu un transfer privat din Tulcea sau din Murighiol, care costă 1000 de lei/barcă/capacitate 11 persoane sau cu transfer de tip maxi-taxi din Tulcea Port Aval, cu Delta Travel Star. Transportul costă 80 de lei de persoană și trebuie făcută rezervare în prealabil, cu o zi înainte.

Vezi cât costă aici o noapte de cazare!

Ce ai de făcut în zonă?

Comuna Crișan este un colț de rai liniștit, unde natura s-a întrecut pe sine. Vă puteți plimba cu barca pe canale, puteți pescui sau puteți admira fauna și flora zonei, dar puteți vizita și alte localități ale Deltei chiar de la Cherhana Resort: Sulina, Letea, Caraorman, Pădurea Letea, alte lacuri și canale,etc. Excursiile le puteți lua direct de la proprietate.

VEZI AICI CÂT COSTĂ EXCURSIILE!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *