Calator in Bascheti

10 pensiuni cu piscină exterioară sau cu jacuzzi, din România, unde poți face baie și iarna
10 pensiuni cu piscină exterioară sau cu jacuzzi, din România, unde poți face baie și iarna

Vă propunem, astăzi, câteva locuri de poveste, unde vei putea face baie, în aer liber, chiar și iarna. Avem pentru voi așa: o pensiune cu piscină infinită, suspendată în aer, o piscină sub o stâncă, un resort aflat chiar în mijlocul pădurii, iar cât despre restul locațiilor, vă lăsăm pe voi să le descoperiți. 

1. PANORAMIC COLIBIȚA

Hotel la Colibița, cu piscină exterioară cu apă caldă.

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud: la 165 km Cluj, la 489 km de București, la 285 km de Iași.

Îți propunem, pentru început, un resort de poveste, care arată ca afară sau, am îndrăzni noi să spunem, că este chiar mai frumos decât ceea ce am văzut noi în străinătate. Se numește ,,Panoramic Colibița” și-l găsiți în Alpii României, la Colibița, în Bistrița-Năsăud, în localitatea cu cel curat aer din țară.

Este locul perfect să ajungi fie iarnă sau vară, pentru că au o piscină incredibil de frumoasă cu priveliște panoramică spre Lacul Colibița, încălzită tot timpul anului. Este un resort de lux, la standarde de calitate cum rar găsești în România, care îți va oferi relaxarea de care ai nevoie. Punctul forte, pe lângă interiorul cu design superb, actual, este piscina infinită, care îți dă senzația că se unește cu lacul.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

2. TARNIȚA PARADISE RESORT

Unde? Mărișel, la 38 de kilometri de centrul orașului Cluj Napoca.

Complex turistic pe malul Lacului Tarnița, cu piscine exterioare încălzite și iarna.

Mergem acum pe malul Lacului Tarnița, unde se află cel mai nou complex turistic de la noi: ,,Tarnița Paradise Resort’’. Locația se află într-un cadru natural tare frumos, la intrarea în comuna Mărișel din județul Cluj și oferă servicii de calitate, premium. Ceea ce ne-a uimit aici, este faptul că poți face baie și iarna. Sunt două piscine încălzite, care te vor relaxa în orice anotimp. Ce poate fi mai frumos decât să stai în piscină, la un pahar de vin, cu prietenii și să admiri peisajul? ,,Tarnița Paradise Resort’’ are 4 vile și 5 mini vile, situate chiar pe malul Lacului Tarnița.

Bine de știut: Vilele se închiriază în întregime.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

3. RETREAT MĂRGĂU APUSENI

Pensiune adults-only, cu piscină exterioară încălzită și iarna, în Apuseni.

Unde? Mărgău, Cluj: la 68 de km de Cluj-Napoca, la 446 km de Iași,  la 462 km de București.

Putem spune că piscina de tip ,,infinity”, de la pensiunea ,,Mărgău Apuseni” este una dintre cele mai instagramabile destinații de vacanță din România și una dintre cele mai spectaculoase piscine de munte, pe care le-am văzut noi vreodată. Prin modul în care a fost suspendată, un lucru deloc ușor de executat din punct de vedere arhitectural, piscina este o premieră absolută la noi. Suspendată la patru metri de pământ, piscina are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele. Nu mai are rost să vă spunem că priveliștea este una tare faină.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

4. HOTEL BOUTIQUE ROSER HOUSE

Hotel în Colibița, cu piscină exterioară cu apă caldă și iarna.

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud.

,,Hotel Boutique Roser House’’ se află chiar pe malul Lacului Colibița și te va uimi prin ospitalitate, căldură, dar, mai ales, prin peisajul de poveste pe care poți să-l admiri de la piscină, ori prin ferestrele generoase, chiar din pat. Este o cazare pe care trebuie să o puneți pe lista de călătorii pentru anul acesta. Să te trezești înconjurat de frumoasa priveliște pe care ți-o oferă lacul Colibița este un vis. Recent, locația a inaugurat o piscină exterioară superbă, infinity, cu apă încălzită, potrivită pentru serile reci de iarnă.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

5. BLACK POINTS

Cabană în Sălaj cu piscină și jacuzzi

Unde? Comuna SânMihaiu Almașului, județul Sălaj, la 20 de minute de Zalău, la 35 de minute de Cluj și la oră și un pic de Oradea. Cabana se află la ieșirea din comună, pe Drumul Național care merge spre Jibou, la 100 de metri de drumul de acces.

,,Black Points’’ are tot ce și-ar putea dori un turist: de la camere spațioase, un living enorm, cu bucătărie complet dotată până la loc de grătar, bar, cameră de relaxare, o curte enormă, chiar și palmieri. Punctele de atracție ale cabanei sunt piscina cu apă încălzită din luna mai până în septembrie, cu temperatura apei între 29 și 32 de grade, și jacuzzi-ul din curte, cu 36-39 de grade, pe tot parcusul anului. ,,Black Points’’ este o locație potrivită pentru cei care vor să se relaxeze ori vor să organizeze evenimente, teambuldinguri sau petreceri. Sunt 10 camere care pot primi până la 31 de turiști. Cabana se închiriază doar integral.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

6. STOCKESTATE MOIECIU

Cabană cu piscină exterioară încălzită și iarna.

Unde? Moieciu de Jos, județul Brașov

Vă arătăm acum o cabană tare frumoasă, mai puțin știută, situată aproape de București, la Moieciu de Jos: Stockestate Moieciu, aflată în inima naturii. Peisajul de aici este unul de poveste. Este ca și cum te-ai afla deasupra norilor. Veți putea admira munții semeți din jur chiar din piscina cu apă caldă. Sunt 7 dormitoare, un living generos și o bucătărie complet utilată. Afară, aveți loc de grătar, foișor și o terasă imensă.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

7. BALVANYOS RESORT

Hotel în Covasna, cu piscină exterioară cu apă caldă și iarna.

Unde? Băile Balvanyos (Turia), Covasna – la 7 km de lacul Sfânta Ana, la 252 de km de București.

Mergem, acum, și în Covasna, ca să vă arătăm un hotel-resort, care nouă ne place foarte mult. Înconjurat de priveliștea unică a munților Bodoc, chiar în mijlocul pădurii, din jurul lacului Sfânta Ana, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, “Balvanyos Resort” este locul perfect pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile și să se relaxeze la piscina exterioară sau în saună.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

8. APUSENI WILD

Pensiune, cu piscină exterioară încălzită și iarna, în Apuseni.

Unde? Remeți, Bihor – la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj.

Ajungem și în Bihor, la ,,Apuseni Wild’’, locul pe care noi l-am numit raiul de sub stâncă. Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, locația te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Camerele sunt clasice, simple, iar punctul forte al pensiunii este peisajul, dar și piscina, care este deschisă și iarna (acoperită).

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

9. CASA VALERIA

Cabană cu jacuzzi

Unde? Băișoara, județul Cluj

Dacă sunteți în căutarea unei oaze de liniște ca să vă relaxați într-un cadru intim, atunci Casa valeria din Băișoara, județul Cluj este locul perfect. Este o casă de vacanță modernă și atent decorată care pune la dispoziția turiștilor două camere cu baie proprie și un living. Indiferent de anotimp, pe terasa generoasă a cabanei veți găsi un jacuzzi cu apă caldă, locul perfect ca să-ți mai tragi sufletul.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

10. HOTEL IZVOARE CĂCIULATA

Hotel în Călimănești cu piscină cu apă termală.

Unde? Călimănești, județul Vâlcea.

Dacă sunteți în căutarea unei locații cu piscină cu apă termală, puteți veni la Călimănești, la Hotel Izvoare, cotat la patru stele și raport-calitate foarte bun. Piscina exterioară a hotelului este cu apă geotermală, iar temperatura nu scade sub 35 grade Celsius indiferent de sezon. Apa este bogată în săruri și minerale și provine de la unul dintre izvoarele termale subterane.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un top realizat de calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locurilor, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *