Calator in Bascheti

Ca-n Austria? Poate ca da, dar este la noi în România. Pensiunea de poveste din inima munților.
Ca-n Austria? Poate ca da, dar este la noi în România. Pensiunea de poveste din inima munților.

Ne-am obișnuit să tot vedem peisaje spectaculoase și cabane luxoase ridicate în vârf de munte, prin Alpii Austriei, să ne uităm cu drag la ele și să ne întrebam oare când vom avea și noi locuri atât de faine. Dar azi avem o recomandare inedită pentru voi, pentru cei care vor să se răsfețe, într-un colț de rai. Avem și la noi locații premium și peisaje pitorești, chiar mai frumoase decât afară. Haideți cu noi, într-o călătorie de poveste, la Păltiniș, în Sibiu, unde am descoperit ”Castelul din nori”!

UNDE? Păltiniș, Sibiu: la 299 km de București, la 177 km de Cluj, la 273 km de Timișoara, la 473 km de Iași. Resortul Castelnor este amplasat la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural de poveste, în mijlocul naturii.

Când ajungi, sus, la Castelnor, pur și simplu, nu-ți vine să crezi că există atâta frumusețe și te întrebi cum oare nu ai aflat mai devreme de locul acesta de poveste, numai bun de pus în ramă.

Complexul s-a deschis recent și este un concept unic în turismul românesc: camerele de lux, serviciile impecabile și facilitățile premium ( spa cu infinity pool),  sunt completate perfect de o terasă generoasă cu o priveliște de vis.

Vezi cât costă  AICI.

Castelnor arată exact ca un castel ridicat în vârf de munte. Și ceea ce te uimește, poate, cel mai mult este exact locația, pentru că, în jur, este doar natură sălbatică și ai o priveliște de poveste din orice colț al pensiunii te-ai afla.

Piscina infinity este punctul forte al acestui resort, dar și experiența unei băi în jaccuzzi cu vedere spre munte este de neratat.

Complexul are 28 de camere, fiecare cu un design unic. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Totul este pus la punct cu mare atenție la detaliu. Așa că dacă nu v-ați făcut încă vreun plan pentru weekend puteți da o fugă până la Păltiniș.

OBIECTIVE TURISTICE LA PĂLTINIȘ

Dacă tot ați ajuns la Păltiniș, ar fi păcat să nu explorați și zona. Sunt sate idilice, peisaje de vis și multă liniște.  Satul Rășinari este destul de aproape, unde puteți vizita casa poetului Octavian Goga și a exploratorului și naturalistului llarie Mitrea, dar și muzeul etnografic.

Cine vrea puțină aventură și adrenalină poate să viziteze Arka Park, aflat la 24 de km de Sibiu. Sunt traseele de escaladă, de tiroliană și indoor climbing.

Vezi și alte cazări de poveste la Păltiniș AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *