Ca-n Austria? Poate ca da, dar este la noi în România. Pensiunea de poveste din inima munților.
Ca-n Austria? Poate ca da, dar este la noi în România. Pensiunea de poveste din inima munților.

Ne-am obișnuit să tot vedem peisaje spectaculoase și cabane luxoase ridicate în vârf de munte, prin Alpii Austriei, să ne uităm cu drag la ele și să ne întrebam oare când vom avea și noi locuri atât de faine. Dar azi avem o recomandare inedită pentru voi.  Nu mai trebuie să străbați sute de kilometri, ca să-ți găsești colțul tău de rai. Avem chiar la noi peisaje pitorești, chiar mai frumoase decât afară. Haideți cu noi astăzi într-o călătorie de poveste la Păltiniș, în Sibiu, unde am descoperit ”Castelul din nori”.

Când ajungi, sus, la Castelnor, pur și simplu, nu-ți vine să crezi că există atâta frumusețe și te întrebi cum oare nu ai aflat mai devreme de locul acesta de poveste, bun de pus în ramă.

Complexul s-a deschis recent și se vrea a fi un concept unic în turismul românesc: camerele de lux, serviciile impecabile și facilitătile premium ( spa cu infinity pool), toate sunt completate perfect de terasă generoasă cu o priveliște de vis.

Castelnor arată exact ca un castel ridicat în vârf de munte. Și ceea ce te uimește, poate, cel mai mult este exact locația, pentru că, în jur, e doar natură sălbatică și ai un view de poveste din orice colț al pensiunii te-ai afla.

Abia asteptăm să vină vara ca să încercăm piscina infinity, dar vă putem spune, sincer, că experiența unei bai în jaccuzzi cu vedere spre munte este ceva greu de descris în cuvinte.

Complexul Castelnor are 28 de camere, fiecare cu un design unic. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Totul este pus la punct cu mare atenție la detaliu. Așa că dacă nu v-ați făcut încă vreun plan pentru weekend și nici de sărbători puteți da o fugă până la Păltiniș.

UNDE?

Resortul Castelnor este amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural de poveste.

CÂT COSTĂ?

Prețul unei nopți de cazare la Castelnor îl vedeți AICI.

OBIECTIVE TURISTICE LA PĂLTINIȘ

Dacă tot ați ajuns la Păltiniș, ar fi păcat să nu explorați și zona. Sunt sate idilice, peisaje de vis și multă liniște. Aproape este Rășinariul, unde puteți vizita casa poetului Octavian Goga și a exploratorului și naturalistului llarie Mitrea, dar și muzeul etnografic.

Cine vrea puțină aventură și adrenalină poate să viziteze Arka Park, aflat la 24 de km de Sibiu. Sunt traseele de escaladă, de tiroliană și indoor climbing. Tot în zonă, iubitorii schiului au la dispoziție numeroase pârtii: Dăneasa, Oncești, Dealul Poplacii, Arena Platoș Păltiniș.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook