Calator in Bascheti

12 fotografii uimitoare din raiul milionarilor lumii
12 fotografii uimitoare din raiul milionarilor lumii

Marbella – luxul orbitor al Spaniei

Micul oras de pe Costa del Sol a Spaniei este „locul de joaca” al starurilor de la Hollywood, al printilor arabi, fotbalistilor celebri sau pilotilor de Formula 1. Cristiano Ronaldo, Antonio Banderas si, fosta sotie, Melanie Griffith, Sean Connery, Eva Longoria sunt doar cateva dintre celebritatile care au case aici.

Marbella este situata la Marea Mediterana. Are plaje generoase cu nisip alb, promenade cu palmieri, si terase pline de farmec.

E acel aer relaxant, andaluz. Evident, ca e o statiune scuuumpa! Eu am fost in luna aprilie, cand preturile sunt cat de cat normale. Am platit 150 de euro pentru un bilet de avion,  low cost, si 80 de euro, pe noapte, cazare, cu mic dejun.

Puerto Banus, celebrul port din Marbella, inaugurat in anul 1970 de printul Rainier de Monaco si soţia sa, printesa Grace Kelly, este portul-emblema al Spaniei, sinonim cu extravaganta. Este cea mai luxoasa marina a lumii, intinsa pe mai bine de 15 hectare, cu sute de barci ancorate la mal, care valoreaza miliarde de euro.

Si ca tabloul sa fie complet, langa yachturi, sunt parcati bolizi unicat: Ferrari, Lamborghini, McLaren. Sunt cateva dintre marcile pe care le-am recunoscut, dar au fost si masini despre care nu as fi putut spune ceva, pentru ca nu stiam ce marca sunt.

Portul este marginit de plaje, iar, in zare, muntele La Concha completeaza, perfect, privelistea.

Daca doriti sa vizitati Marbella, eu va recomand sa mergeti intre lunile aprilie-mai. Preturile sunt bune, iar temperatura este in jur de 20 de grade.

CUM AJUNGETI?

Avion low cost: Bucuresti-Malaga

Autobuz: Malaga-Marbella. O calatorie costa 8 euro.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *