Calator in Bascheti

Vacanță la preț greu de refuzat, în raiul de sub stâncă (345 lei: 4 nopți, 8 mese, piscină)
Vacanță la preț greu de refuzat, în raiul de sub stâncă (345 lei: 4 nopți, 8 mese, piscină)

Toamna își intră ușor, ușor, în drepturi, iar odată cu ea, apar și super ofertele de extra sezon. Am găsit pentru tine un loc de poveste, în mijlocul naturii, la un preț tare bun. Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, ,,Apuseni Wild,, te va uimi cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. Este locul perfect unde să-ți mai tragi sufletul, să te relaxezi și încarci bateriile, departe de agitația orașului, la finalul acestui an atipic.

UNDE? Pensiunea Apuseni Wild, Remeti, Bihor

Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj, în Remeti, județul Bihor, în apropierea satului Negreni ( la15 kilometri distanță), unde se organizează celebrul târg vintage, care atrage turiști din toată lumea. Este o pensiune clasică și te va surprinde prin amplasare și prin panorama splendidă asupra Văii Iadului. Experiența care te va uimi aici este chiar piscina săpată chiar sub o stâncă, funcțională chiar și pe timpul iernii (acoperită). Mai mult, de la pensiune, poți porni în câteva drumeții pe munte sau excursii off road.

OFERTĂ DE VACANȚĂ ÎN APUSENI

Oferta sună așa: sunt 4 nopți de cazare, cu demipensiune (mic dejun și cină), acces la piscină și la sala de jocuri. Prețul este unul excelent raportat la serviciile incluse în pachet: 345 lei, locul în camera dublă (690 de lei, camera dublă, pentru 2 persoane). Oferta este valabilă de luni, până vineri, începând cu luna octombrie 2020, până în luna martie 2021, cu excepția sărbătorilor legale.

Pentru mai multe detalii despre ofertă și rezervări: AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *