Calator in Bascheti

Cazare de vis, la preț de nerefuzat, în paradisul din inima munților (130 lei/noapte, camera)
Cazare de vis, la preț de nerefuzat, în paradisul din inima munților (130 lei/noapte, camera)

O priveliște minunată și un loc de vis, unde se aud doar greierii. Ce-ți poți dori mai mult? Am găsit pentru tine un loc superb, unde să petreci câteva zile de poveste în toamna asta. Și unde mai pui faptul că prețul, pentru o noapte de cazare este unul de nerefuzat. Este un preț excelent dacă socotim că, practic, asta înseamnă 65 de lei/ persoană, locul în camera dublă, sub prețul pe care îl puteți obține la majoritatea hostel-urilor din străinătate. E un loc testat de noi, de care ne-am îndrăgostit, numai bun pentru o evadare în mijlocul naturii.

Unde? Moisei, Maramureș: la aproximativ 10 km de Borșa și  de Vișeu de Sus

Te invităm azi în Maramureș, pentru 130 de lei pe noapte, ca să descoperi frumusețile ascunse ale acestei zone de vis, unde tradiția se îmbină perfect cu modernul. Dacă vrei să îți prelungești vara și să mai simți vibe-ul de vacanță hai cu noi în Maramureș, într-o călătorie de neuitat. La Moisei, pensiunea “Maramureș Landscape” este pentru orășenii sătui de zgomotul orașului, care vor să respire aer curat și să admire peisajul frumos al munților Rodnei.

Pentru disponibilitate și rezervări: AICI

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe autentice, în natură și condiții bune, atunci veți fi omul potrivit la locul potrivit. Nu satul în sine e cel care ne-a uimit aici, ci peisajul și natura sălbatică din jurul lui. În acest rai pe pământ, se află și pensiunea Maramureș Landscape, chiar la poalele munților Rodnei, într-un peisaj de munte superb. Liniștea e atuul principal, dar și frumusețea naturii sălbatice. Camerele sunt simple, curate și îți dau un sentiment de acasă.

CAZARE IEFTINĂ ÎN MARAMUREȘ

Pensiunea este perfectă pentru vremurile în care trăim. Are doar 4 camere, iar prețul unei nopți de cazare la Maramureș Landscape este de 130 de lei pe noapte (camera, pentru 2 persoane). Ba mai mult, dacă sunteți clienți Genius beneficiați de o reducere, iar prețul, pentru o cameră ajunge chiar la 111 lei, noaptea de cazare. Pentru disponibilitate și rezervări: AICI

OBIECTIVE TURISTICE ÎN MARAMUREȘ

– Mocănița de la Vișeu de Sus, la 13 km

– Mănăstirea Moisei, la 4 km

– Cimitirul Vesel, la 90 km

– Memorialul Durerii, la 72 km

– Mănăstirea Bârsana, la 43 km

– Pârtiile de la Cavnic, la 81 km

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *