Calator in Bascheti

Am găsit cabana de vis, din munți, cu piscină cu apă caldă, tot timpul anului
Am găsit cabana de vis, din munți, cu piscină cu apă caldă, tot timpul anului

Îți arătăm o cabană tare dragă nouă, unde am fost, de mai multe ori, și care ne-a impresionat prin frumusețea peisajului, prin liniștea locului și, mai ales, prin faptul că, deși ești în vârf de munte, nu-ți va lipsi nimic, vei avea tot confortul pe care ți l-ai putea dori într-o escapadă la munte cu prietenii sau cu familia.

Green Forest Ghermin, locul de poveste, unde îți bucuri sufletul

Cabană cu piscină în Cluj

Unde? Bucea, Negreni, jud. Cluj

Vrei un loc aparte, izolat, departe de tot și de toate, unde să fii doar tu? Ce poate fi mai frumos decât să stai în inima pădurii și să te relaxezi în piscina cu apă caldă, cu o priveliște de vis spre munți? Green Forest Ghermin este colțul de rai, perfect, unde poți să-ți tragi sufletul, după orele lungi de muncă și stresul zilelor noastre. Imaginează-ți cum ar fi să te trezești, dimineața, aici, și să-ți bei cafeaua afară, în sunet de păsărele. Este un vis.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Să îți povestim și despre interior, care este realizat, în mare parte din lemn, în spiritul zonei, și care o dată ce pășești înăuntru, îți va da acel sentiment de bine, de casa… departe de casă. Sunt cinci dormitoare, cu cinci băi, un living generos, bucătărie complet dotată și utilată. Capacitatea totală a locației este de 12 persoane. În curte, este o zonă de relaxare, cu foișor și grătar. Prin geamurile mari, poți admira frumusețea naturii și culorile superbe ale naturii, în orice anotimp.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Te poți relaxa aici, poți sta departe de tehnologie, ca să-ți dai un restart la viață, deși locația are Wifi și Netflix. Acest loc este gura de aer proaspăt de care ai nevoie, pentru a mai ieși din tumultul orașului.

Cum ajungi? Dinspre Cluj, sunt cam 84 de kilometri și se ajunge pe ruta Huedin, Poieni, Ciucea, cam tot atât este și distanța de la Negreni la Oradea, o oră și 30 de minute de condus, pe E 60, Vadu Crișului – Bucea. Ultimii kilometri sunt neasfaltați, dar sunt în stare bună, poți veni chiar și cu mașină mică. Se face un mic urcuș până ajungi la cabană.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Obiective turistice în zonă

  • De la cabană, poți ajunge, rapid, în județul Bihor, unde poți explora superbele cascade de pe Drumul Apusenilor: Cascada Iadolina, Cascada Săritoarea Ieduțului, Cascada Vălul Miresei de pe Valea Iadului, Cascada Miss.
  • Stațiunea Stâna de Vale;
  • Muzeul Memorial Octavian Goga din Ciucea;
  • Fântâna și Casa lui Horea;
  • Cetatea Bologa din Poieni;
  • Biserica de lemn din Bucea, 1791;
  • Cascada Izvoarele Barcăului.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *