Calator in Bascheti

Cazare inedită, în România: bungalourile pe apă, de neratat, în 2024
Cazare inedită, în România: bungalourile pe apă, de neratat, în 2024

Vrei o vară aparte ca să te detașezi de tot și cauți un loc spectaculos și inedit doar pentru tine, unde poți să asculți liniștea naturii? Îți arătăm, mai jos, un loc de cazare diferit față de tot ce ai văzut până acum în România. 

Razelm Luxury Resort, locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră

Cazare în Delta Dunării

Unde? Vișina, Jurilovca, județul Tulcea.

Delta Dunării este acel tărâm magic dintre ape, unde trebuie să ajungeți măcar o dată-n viață. Îți povestim, acum, despre o cazare premium din Delta Dunării: ,,Razelm Luxury Resort’’ de la Jurilovca. Este un complex de camere de lux și bungalouri tare frumoase, cotate la 4 stele, unde veți avea tot confortul și vă veți putea relaxa, așa cum se cuvine, în inima naturii. Sunt 20 de camere premium, în clădirea principală, și 10 bungalouri.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

Să vă povestim despre bungalourile Argos. Este o experiență de cazare originală, care pot primi de la unu la doi sau trei turiști. Spațiile sunt bine delimitate și sunt generoase. Fiecare căsuță are 32 de metri pătrați. Ne-a uimit interiorul care este modern, cald, primitor și este decorat și cu accente tradiționale, rustice, specifice zonei. Decorațiunile sunt realizate din texturi organice, tocmai ca să nu știrbească farmecul locului.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

Terasa este superbă: cu jacuzzi privat, balansoar și priveliște magnifică spre peisajul de neegalat al Deltei Dunării. Am fi stat aici, ore-n șir, la o cafea doar să ascultăm sunetul păsărilor și să privim nemărginita întindere de ape. Pentru turiștii care vor să se răsfețe, există servicii speciale, pe care le puteți comanda, cum ar fi, de exemplu, micul dejun servit în cameră.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

Cum ajungi? Pont: Poți ajunge cu mașina, ușor, locația având acces direct la șosea. Complexul este situat pe malul lacului Golovița, în aria lagunară Razim-Sinoe.

Razelm Luxury Resort: poți pescui, poți încerca o tură cu hidrobicicleta, caiacul sau te poți relaxa la plajă și piscina generoasă. Locația este child-friendly, cu multe spații de joacă și activități pentru cei mici.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

Ce poți face în zonă? Obiective turistice în Jurilovca

Cetatea Argamum;
Gura Portiței;
Insula Popina;
Parcul Național Munții Măcinului;
Cetatea Enisala.

Călătorii inspirate vă dorim! 

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *