Calator in Bascheti

Cazarea anului 2023 în România. Locul neștiut, de la munte, de neratat, vara aceasta
Cazarea anului 2023 în România. Locul neștiut, de la munte, de neratat, vara aceasta

Vrei un loc aparte, la munte, inedit și tare frumos, unde să mai uiți de orașul prea obositor? Îți propunem o locație de vis, cu o priveliște de poveste,  care îți va bucura sufletul și îți va alina mintea: ,,The Dome Breaza’’. Este cazarea pe care trebuie să o încerci vara aceasta. Și nu numai. Este locul potrivit să vii atât iarna, cât și toamna. Cazarea se află în minunata Țară a Făgărașului, care a fost de trei ori pe podium la premiile ,,Destinația Anului 2023”. 

THE DOME BREAZA – OAZA DE LINIȘTE DIN MIJLOCUL NATURII

Unde? Breaza, județul Brașov – 256 kilometri de București, la 88  kilometri de Brașov, 11 kilometri de Sâmbăta de Sus.

Știți acele momente când simți că orașul te obosește și simți nevoia să fugi undeva, departe, la munte, într-un loc mai izolat, ca să-ți aduni gândurile? Vă dăm o idee super tare. Cum ar fi să vă cazați într-un dom, în mijlocul naturii unde puteți admira în voie stelele noaptea?  ,,The Dome Breaza’’ din localitatea cu același nume din județul Brașov, este locul potrivit să ajungeți, pentru că aici Munții Făgăraș îți vor oferi un spectacol greu de uitat. Este natură pură și relaxare în condiții de lux.

Vezi disponibilitatea, dar și cât costă o noapte de cazare AICI!

Să vă povestim despre cazare. Este un loc inedit în care nu ați fost vreodată. ,,The Dome Breaza’’ înseamnă, de fapt, un glamping de lux, complet dotat și utilat, cu tot ce ar putea avea nevoie un turist. Cazarea este compartimentată inteligent și poate primi șase turiști: sunt trei dormitoare mari și o canapea în living. Aveți și o bucătărie complet utilată, zonă de living și de luat masa. Facilitățile nu sunt deloc de neglijat: aveți la dispoziție o terasă mare, cu loc de grătar și de relaxare.

La cerere, puteți comanda și ciubăr mobil. Dacă aveți chef de o baie, vine și ciubărul adus pe roți.

Pont 1: locul este child friendly, așa că cei mici sunt bineveniți. Locația este potrivită pentru 2 familii cu copii sau pentru 2-3 cupluri.
Pont 2: Dacă doriți și mâncare, puteți comanda masa proprietarului și vă va fi adusă la glamping.

Este locația perfectă pentru un concediu de poveste, și, de ce nu, să vă impresionați și prietenii. Este liniște, sunt peisaje de poveste și veți avea parte de relaxarea de care aveți nevoie, departe de haosul orașului.

Pont 3: Se pot închiria biciclete de la locație, se poate pescui sau amatorii de drumeții pot încerca o aventură călare sau pe jos.

Așa că, neapărat, puneți ,,The Dome Breaza’’ pe lista de călătorii de anul acesta și veți vedea ce minunăție de cazare se ascunde în mijlocul naturii.

Vezi disponibilitatea, dar și cât costă o noapte de cazare AICI!

 

Cum ajungi?

Se poate ajunge ușor, drumul este accesibil, chiar și cu mașină mică.

Cum rezervi?

Pentru rezervări, vă lăsăm numărul de telefon: 0767.905.826.

Ce poți să faci în zonă?

Trasee montane;
Sâmbăta de Sus și Herghelia de la Sâmbăta;
Cetatea Făgăraș;
Parcul de Aventură Drăguș;
Transfăgărășanul;
Bălea Lac;
Schitul Breaza;
Fermele de păstrăv din zonă;

Vezi disponibilitatea, dar și cât costă o noapte de cazare AICI!

Călătorii inspirate vă dorim! 

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *