Cea mai nouă cazare din România, locul inedit unde trebuie să te cazezi toamna aceasta
Cea mai nouă cazare din România, locul inedit unde trebuie să te cazezi toamna aceasta

România turistică se schimbă și acest lucru nu face decât să ne bucure. Au apărut, în ultimul an, proiecte speciale, care scot din anonimat zone mai puțin știute ale țării, dar care merită să fie puse pe harta locurilor de explorat toamna aceasta. O astfel de locație v-o arătăm chiar acum. Te invităm să descoperim împreună o cazare de poveste, inaugurată recent, care vă vă bucura sufletul și vă va da răgaz să vă relaxați așa cum se cuvine: ,,The Dome Breaza’’.

 

THE DOME BREAZA – LOCUL IREAL DE FRUMOS, UNDE ÎȚI VEI LINIȘTI MINTEA

Unde? Breaza, Brașov – 256 km de București, 232 km de Cluj, 88 de km de Brașov, 11 km de Sâmbăta de Sus.

Vrei să fugi în mijlocul naturii pentru câteva zile și nu știi unde? Cauți un loc special, plin de farmec și frumusețe? Încercați ,,The Dome Breaza’’! Trebuie spus de la început că locația este situată în localitatea Breaza din județul Brașov, nu în Breaza din județul Prahova, așa cum ați putea crede. Locul pare desprins dintr-un peisaj de vis în care natura s-a întrecut pe sine și pe care o poți admira dintr-o construcție inedită, în formă de dom. Dacă ziua, poți admira Munții Făgăraș chiar din cabană, noaptea, vei adormi sub cerul plin de stele, așa cum, poate, numai în copilărie l-ai mai văzut.

Vezi disponibilitatea, dar și cât costă o noapte de cazare AICI!

,,The Dome Breaza’’este un glamping de lux, cu servicii premium, decorat atent și cald, cu lemn și accente moderne. Sunt trei dormitoare spațioase și o canapea în living, unde se pot caza 6 turiști; o bucătărie dotată complet, cu living, zonă de luat masa și baie. Terasa este generoasă, cu zonă de relaxare și de grătar. Să nu credeți că vă veți plictisi: puteți explora zona cu biciclete pe care le puteți închiria de la locație, puteți face drumeții pe jos sau călare și chiar pescui. Locul este child friendly, așa că cei mici vor fi, cu siguranță, încântați să doarmă într-o cazare specială.
La cerere, puteți comanda și masa, care vă va fi adusă la casa de vacanță.

Sunt toate ingredientele de care aveti nevoie pentru o vacanță reușită: în plus, este și aer curat și un peisaj de poveste. Așa dacă vrei să experimentezi și altceva decât tradiționalele cazări, poți veni la Breaza să încerci cum este să trăiești câteva zile în mijlocul naturii departe de tumultul orașului.

Vezi disponibilitatea, dar și cât costă o noapte de cazare AICI!

Ce poți să faci în zonă?

Trasee montane;
Sâmbăta de Sus și Herghelia de la Sâmbăta;
Cetatea Făgăraș;
Parcul de aventură Drăguș;
Transfăgărășanul;
Bălea Lac;
Schitul Breaza;
Fermele de păstrăv din zonă;

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *