Crăciun de poveste în Alpii României, la preț bun (4 zile de papa bun, tradiții, piscină și spa)
Crăciun de poveste în Alpii României, la preț bun (4 zile de papa bun, tradiții, piscină și spa)

Mai este mai puțin de o lună până la cea mai frumoasă sărbătoare de iarnă, Crăciunul, și e aproape imposibil să găsești un sejur la munte, într-un loc magic, la un preț decent. Noi am găsit, însă, pentru voi un sejur într-un loc drag nouă, în raiul de la Colibița, una dintre cele mai spectaculoase destinații de vacanță din România. I se spune și “litoralul de la munte” și asta pentru că aici vei respira aer curat de munte, iar lacul imens te va duce cu gândul, la vară, la mare.

Colibița, Bistrița Năsăud: la 165 km Cluj, la 489 km de București, la 455 km de Timișoara, la 285 km de Iași, la 248 km de Sibiu

Colibița și a câștigat renumele, în ultimii ani, de Alpii României, după ce un studiu a arătat că, dincolo de priveliștea care îți taie respirația, e unul din puținele locuri din România, unde aerul concurează la puritate cu cel din Alpi. Acesta ar fi similar cu cel din Alpi, la cota de peste 2000 de metri altitudine. Despre proprietățile aerului de aici circulă chiar și o legendă veche de aproape 150 de ani, care spune că o tânără din Bistrița, cu probleme respiratorii grave, s-ar fi vindecat exclusiv datorită aerului de aici, bogat în ozon.

UNDE TE CAZEZI?

În acest rai pe pământ, veți găsi Montana Resort, o cabană clasică, dar cochetă, situată la 700 de metri de coada lacului din Colibița. Ceea ce face cu adevărat special locul e view-ul superb de care vă veți putea bucura, dacă veți merge pe pontonul privat al pensiunii, aflat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Montana Resort. Camerele, dar și locul unde veți servi masa sunt un mix perfect între tradițional și modern.

Mai multe detalii găsești AICI.

Experiența de la spa este de neratat. Vă va deconecta total și vă veți relaxa și încarca bine de tot bateriile după un an agitat. Spa-ul are o piscină, o saună cu infraroșu, două saune cu aburi, una dintre ele cu aromaterapie, o grotă salină, o saună finlandeză, dar și o zonă de relaxare.  Ceea ce uimește este jacuzzi-ul gigant, în care încap chiar și 20 de persoane o dată.

Și asta nu e tot… mâncarea este gătită ca la mama acasă și îți va aduce aminte, cu siguranță, de gustul copilăriei. Pont: aici am mâncat cea mai bună slăninuță. Cere cu curaj ospătarului și nu vei fi dezamăgit.

CE PRIMEȘTI?

Veți sta la Resort Montana din Colibița 4 zile, în perioada 23 – 26 decembrie. Sunt incluse 3 nopți de cazare, cu toate mesele (9 mese, inclusiv cina festivă de Crăciun). În preț sunt incluse și cafeaua, dar și palinca naturală de Bistrița. E poate cea mai bună… și vă zic asta, pe încercate. De asemenea, pachetul de Crăciun include și accesul nelimitat la spa și la toate facilitățile lui, în timpul programului de funcționare (12.00 – 21.00).

CÂT COSTĂ?

Prețul sejurului de 4 zile, cu toate mesele incluse și acces nelimitat la spa este de 1000 de lei/persoană.

Locația e una child friendly, așa că piticii până în 4 ani au gratuitate, iar micuții peste 5 ani au tarife reduse în funcție de vârstă.

Pentru rezervări sau informații suplimentare sunați la 0740166371. Mai multe detalii despre pensiune găsiți AICI.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook