Calator in Bascheti

Crezi că-i Panama? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Tărâmul fermecat din sălbăticia Deltei
Crezi că-i Panama? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Tărâmul fermecat din sălbăticia Deltei

Delta Dunării, România – Panama: 10.700 de kilometri distanță. Nu! Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul de pe pământ. După izolare, îți propunem să îți faci vacanța în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar Delta Dunării e doar unul din ele. Tărâmul fermecat dintre ape și măreția naturii te vor cuceri pe loc. Au și alții colțuri de rai și căsuțe idilice de stuf pe apă, cum ar fi, de exemplu, Panama, dar la noi parcă este mai frumos. Vă invităm chiar acum să descoperiți resortul Green Village de la Sfântu Gheorghe, în cadrul campaniei ”România celor o mie de lumi” – o campanie inedită, inițiată de Calatorinbascheti.ro, pentru susținerea turismului românesc.

Unde?
Green Village Resort, Sfântu Gheorghe, Tulcea – la 2 km de Marea Neagră

Delta Dunării este locul care trebuie să-l pui primul pe listă, atunci când vrei să fugi undeva după toată această perioadă și vrei să descoperi, cu adevărat, România. Este pământul magic dintre ape de care nu ai cum să nu te îndrăgostești și care te va face să tot revii. E bucata aceea de Românie încă sălbatică, autentică și frumoasă: cu pelicani, cu stufăriș, cu bărci de pescari și plaje aproape pustii și peisaje de poveste. Ne-au plăcut și oamenii aprigi ai Deltei și liniștea canalelor și minunățiile pe care le gătesc lipovenii din pește.

Delta Dunării poate fi numită, fără nicio exagerare, una dintre cele mai frumoase zone din lume. Exact acolo unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, la Sfântu Gheorghe, o veche așezare de pescari, în locul unde natura sălbatică este la ea acasă, veți descoperi Green Village Resort.


Resortul cotat la 4 stele este construit în armonie cu mediul natural în care este amplasat. Arhitectura vilelor, dar și materialele folosite sunt sută la sută ecologice. Este mixul perfect între natural, firesc, autentic și confort, unde vă veți detașa mintea de la cotidianul devenit, acum, și mai sufocant.


Green Village Resort se împarte în trei zone de cazare – zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul. Sunt 89 de camere, apartamente și penthouse-uri cu facilități premium, gândite pentru o relaxare totală. Piscina este uimitoare, cu un view superb spre căsuțele acoperite cu stuf sau spre Dunăre. Este tipul de experiență pe care trebuie să-l încercați și care vă va convinge că și la noi există locuri cu servicii imprecabile ca afară.
Aici, nu există viața trăită pe ceas, ci doar în ritmul îngăduitor al naturii, între răsăritul liniștitor peste ape și apusurile idilice în țipăt de păsări.

Vedeți cât costă AICI!

Mai multe opțiuni de cazare în Delta Dunării vedeți AICI!

Ce ai de făcut în Delta Dunării?
Indiferent ce zonă alegi să vizitezi în Delta Dunării, poți explora chiar și mai mult, dacă optezi și pentru excursii cu barca. Vă recomandăm să vedeți:
– Pădurea Letea
– Gura Portiței
– Caraorman
– Sulina (cimitirul marin, farul vechi, orașul Sulina, plaja)
– Periprava
– Poți să încerci o aventură cu caiacul pe canale sau să te plimbi cu bicicleta prin satele Deltei
– Poți să observi și să fotografiezi păsările
– Poți privi răsăritul sau apusul pe canalele Deltei. Sunt magice!

Articolul face parte din campania ”România celor o mie de lumi” – o campanie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom, pentru susținerea turismului românesc, în vremuri de criză. Campania conține o serie de articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii. Green Village de la Sfântu Gheorghe e doar una dintre ele, iar ca acest loc sunt multe altele. Așa că, nu mai trebuie să zbori până la capătul pământului, ca să te bucuri de raiul de pe pământ. Vei descoperi o țară uimitoare, irezistibilă, de poveste. După izolare, fă-ți vacanța în siguranță, în România celor o mie de lumi!

(Sursa foto mai sus: Punta Caracol Acqua Lodge)

Dacă ajungeți în Panama, vă recomandăm să vă cazați chiar aici. Bungalourile pe care le vedeți mai sus compun resortul Punta Caracol Acqua Lodge din Panama, considerat unul dintre cele mai frumoase din lume. Căsuțele sunt ridicate din materiale eco într-un golf izolat, deasupra unui recif de corali din Marea Caraibelor.

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *