Calator in Bascheti

Descoperă cea mai frumoasă cabană, cu piscină la munte, din România
Descoperă cea mai frumoasă cabană, cu piscină la munte, din România

Vine încet-încet vacanța și, poate, nu știi unde și încotro să te duci sau ce loc să alegi. Îți dăm o idee tare faină pentru cei care iubesc muntele și caută o locație în natură, departe de tumultul orașului. Îți propunem, astăzi, să vedem împreună ,,Marie Chalet”, o cabană de poveste din Țara Făgărașului, locul potrivit pentru o evadare de câteva zile alături de cei dragi. Este un colț de rai, care merită descoperit pe îndelete.

Unde?  Marie Chalet – strada Principală 234 B, sat Breaza,  comuna Lisa, Țara Făgărașului, la 5 kilometri de Sâmbăta de Sus, la 38 de kilometri de Zărnești.

MARIE CHALET –  CABANA CU O PRIVELIȘTE DE VIS

V-am tot povestit că Țara Făgărașului este locul nostru de suflet unde ne întoarcem cu drag ori de câte ori avem ocazia, pentru că acest tărâm magic, ascuns între colinele domoale ale Transilvaniei, ne oferă atât de multe: are o istorie fascinantă, sunt oameni faini, buni de puși la rană, păstrători de tradiții, cu mâncare gustoasă, făcută ca-n anii din urmă, doar din roadele pâmântului. Este viața autentică trăită încet și plină de sens.

Vezi mai multe AICI!

Aici, la poalele munților Făgăraș, aproape de Breaza, se află cabana ,,Marie Chalet”, un loc premium, făcut cu suflet, care vă va șterge orașul din minte. Odată ce vei ajunge aici, vei vedea că nu-ți mai vine să pleci, atât de frumos este. Te va uimi peisajul de poveste, felul în care sunt amenajate camerele, grădina generoasă și ospitalitatea firească a gazdelor.

Este locul potrivit unde să fugi de lume și unde să stai și să asculți doar liniștea naturii. Vei avea de toate, nu-ți va lipsi nimic pentru o vacanță reușită, chiar la noi, în România, pentru că ,,Marie Chalet” este una dintre acele puține cabane de la noi unde se face turism de calitate, cu accentul pus pe confortul și nevoile turistului.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

,,Marie Chalet” are 6 dormitoare, o piscină în aer liber, cu priveliște spre munte. Ce poate fi mai relaxant decât să stai pe sezlong, să savurezi un pahar de vin la apus și să vezi crestele acoperite de zăpadă ale Făgărașilor? Sau să te răsfeți cu o masă în doi în grădină? Este tot ce ți-ai putea dori după acest an nebun. Să fii doar tu și natura.

Pe lângă amplasarea de poveste, atuul acestei locații sunt camerele cu un design modern, plăcut, în care predomină culorile calde și decorațiunile alese cu mult bun gust, tocmai ca să te facă să te simți acasă.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

Să vă spunem și despre mâncare. Este diversificată, puteți opta pentru bucate tradiționale din zonă sau pentru preparate gourmet.

V-am convins? Chiar merită să încercați, vara aceasta, această locație pentru toate minunățiile pe care are să vi le ofere. Cabana se închiriază integral, minimum 2 nopți, și are o capacitate de 12 persoane.

Ce poți face în zonă?

Biserica Lisa, aflată la 6 kilometri distanță față de pensiune;

Village Museum Collection, la 1,1 kilometri distanță de pensiune;

Drumeții și plimbări în zonă;

Vâltorile de la Lisa;

Herghelia de cai de la Sâmbăta de Jos.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *