Calator in Bascheti

Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care nu ai crede că e în România
Descoperă locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care nu ai crede că e în România

Cauți un loc atipic, frumos, unde să te mai relaxezi și unde să-ți mai tragi sufletul alături de cei dragi? Îți arătăm acum o locație mai puțin știută, dar tare frumoasă, care te va scoate din rutina ta de zi cu zi. Hai să vizităm împreună Village By the Lake, locul unde vei fi impresionat de natură și de ingeniozitatea construcției!

Unde? Lacul Tarnița, județul Cluj, la 30 de kilometri de Cluj Napoca.

Ai ajuns până acum la lacul Tarnița? Dacă nu, poate fi o idee bună pentru zilele acestea. Vrei să ieși din tipare și să vezi și altceva? România are multe locuri deosebite să-ți ofere. Despre unul dintre ele vorbim chiar acum. Este poate cel mai instagramabil restaurant de la noi, aflat chiar pe malul lacului Tarnița. Este aer curat, liniște și relaxare cât cuprinde.

,,Villake by the Lake’’ este conceput ca un mic sat plutitor, cu domuri ireal de pitorești, mai ales la lăsarea serii când sunt luminare, aflate pe un poton de lemn, unde poți lua cina și poți admira culorile apusului reflectându-se în apă. Pe lângă mâncarea tare bună, dacă vii aici trebuie să știi că poți face și alte activități. Te poți plimba cu bicicleta electrică pe lac, poți face plajă dacă vremea este bună, te poți răsfăța cu un pahar de vin fiert sau poți face drumeții în pădurea de pe marginea lacului.

Locația este deschisă doar sâmbăta și duminica de la ora 12 până la 20, accesul se face pe bază de programare, și este disponibilă pentru evenimente private și teambuildinguri în timpul săptămânii.


Vezi mai multe aici!

Lacul Tarnița – comoara turistică a județului Cluj

Lacul Tarnița este locul preferat de relaxare al clujenilor și nu numai. Este un lac de acumulare, construit în anul 1974, situat între localitățile Rasca, Mărișel și Gilău. Are o suprafață de 215 hectare, o lungime de peste 8 kilometri, iar adâncimea maximă este de 70 de metri.

Ce poți face în zonă?

Ski nautic, înot, plimbări în natură, plimbări cu barca, pescuit, etc.
Cheile Turzii;
Cetatea Liteni;
Salina Turda;
Stufărișul de la Sic.

Unde te cazezi la Tarnița?

Noi vă recomandăm ,,Tarnița Forest Lake’’, trei cabane de poveste, aflate chiar pe malul lacului, care pot primi de la 6 la 12 turiști fiecare. Cabanele – Lake House, Twin Lake House și Forest House – sunt decorate simplu și primitor, cu mult bun gust, iar ceea ce vă va uimi aici este terasa de unde puteți admira luciul apei și spectacolul pitoresc al naturii.

Pentru mai multe cazări de poveste la Tarnița, vezi aici!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *