Calator in Bascheti

Ofertă de neratat în cel mai frumos loc cu sticlă din România (84 lei/noapte/pers)
Ofertă de neratat în cel mai frumos loc cu sticlă din România (84 lei/noapte/pers)

Șaru Dornei, Bucovina. Ai auzit de acest loc magic, care deși aproape de Vatra Dornei, este acea Bucovină tradițională pe care trebuie să o vezi și tu musai? Sunt peisaje de poveste atât iarna, cât și vara, care îți vor rămâne mult timp în minte. Hai cu noi într-o călătorie de poveste, unde tradiționalul și modernul se îmbină perfect și unde nu este scump deloc!

GREEN VELVET CHALET – CABANA DE POVESTE DE UNDE NU AI MAI VREA SĂ PLECI

Unde? Todireni, Vatra Dornei, la 8 kilometri de Vatra Dornei, județul Suceava.

Ora 9 dimineața. Ne-am făcut bagajele și pornim spre Bucovina. Ne așteaptă ore lungi de condus, dar știm că la capătul drumului vom găsi o cabană nou nouță în stil nordic, poate cea mai frumoasă locație de tip A house construită la noi în România. Am ajuns, după aproape 8 ore, spre seară, iar prima impresie, atunci când am văzut cabana Green Velvet Chalet, a fost că părea din alte lumi. Se află chiar în mijlocul naturii, iar întunericul nopții și luminile puternice ale locației ne-au făcut să credem că am ajuns într-un colț de Norvegie, în inima Bucovinei, un colț de Românie unic. Cum este să te trezești dimineața, iar muntele să cadă pe tine, direct din pat? Vă spunem noi: e wow!

Sunt 5 camere, cu geamuri mari și un living generos, cu vedere spre pădure. Sunt 3 băi și o bucătărie dotată complet, cu tot ce ți-ai putea dori dacă vrei să gătești. Designul cabanei este simplu și primitor. Ca și cum ești acasă și nu îți lipsește nimic. Deși ești în mijlocul pădurii și cabana pare ruptă de lume, ai tot ce vrei ca să poți lucra remote. În plus, în curte, ai la dispoziție un ciubăr panoramic contra cost și foișor pentru grătar.

CÂT COSTĂ?

Și să nu credeți că e un loc scump. Cabana se închiriază integral, are o capacitate de 12 locuri și costă 1200 de lei/noapte/ în weekend. La un simplu calcul, asta înseamnă 100 de lei/noapte/ persoană (dacă se ocupă la capacitate maximă). Chalet Green Velvet vine, însă, cu o ofertă ”last minute” foarte tare, pentru luna martie, în timpul săptămânii: 1000 de lei/noapte, iar asta înseamnă 84 de lei/noapte/persoană (dacă se ocupă la capacitate maximă).

 

OBIECTIVE TURISTICE ÎN ZONĂ

Comuna Șaru Dornei;
Biserica din Șaru Dornei;
Orașul Vatra Dornei;
Drumeții în natură cu sania;
Parcul Național Călimani;
Tinovul Mic – Şaru Dornei;
Poteca Tematică 12 Apostoli;
Rezervaţia de Jnepeniş şi Pinus Cembra;
Poteca tematică de la Cariera de sulf a Călimanilor.

DE REȚINUT:

Se poate ajunge și cu trenul până la Vatra Dornei. Ultimii 5 kilometri nu sunt asfaltați, dar drumul este foarte bun, potrivit și pentru o mașină mică.

Pentru rezervări, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *