Locul neștiut, de la munte, cu piscină, unde te vei simți răsfățat
Locul neștiut, de la munte, cu piscină, unde te vei simți răsfățat

Vrei o vară de poveste, aproape de natură, cu tot răsfățul: cu piscină de poveste, saună și ciubăr? Îți vom arăta, în această seară, o locație premium, la munte, potrivită pentru cei care caută un loc liniștit, la munte. Se numește Carpentiere Arena și este situată în Rășinari, județul Sibiu. Haideți cu noi să o descoperim!

CARPENTIERE ARENA – TRĂIEȘTE O VARĂ DE POVESTE LA MUNTE

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

Peisajele de poveste, serviciile de top, facilitățile premium oferite turiștilor, dar și mâncarea aleasă fac din Carpentiere Arena o locație pe care trebuie să o puneți pe lista de călătorii de vara aceasta. Este o alternativă de luat în seamă dacă sunteți în căutarea unei cazări la munte, departe de aglomerație, care să vă ofere confort și relaxare. Este o idee potrivită pentru cei care vor să iasă din tipare și să descopere la noi acasă și alte locuri de poveste, pentru că România chiar are să ne ofere experiențe diverse și de neuitat.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

Trebuie să știți că locația are 25 de camere, mobilate în culori calde, cu mult bun gust – de la camere simple până la garsoniere, chiar și apartamente de lux, potrivite pentru familii sau cupluri. Carpentiere Arena este locul perfect unde trebuie să ajungi dacă vrei să te bucuri liniște, să vii aici cu prietenii ori cu familia și să te simți răsfățat cu preparate bune, diverse, gătite atent, din ingredientele zonei.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

RELAXARE LA PISCINĂ, ÎN CIUBĂRUL PANORAMIC ȘI SAUNĂ

Punctele principale de atracție ale locației sunt, evident, piscina generoasă, aflată într-un decor natural tare frumos, ciubărul panoramic de unde veți putea admira priveliștea Munților Cindrel și sauna, aflată chiar lângă piscină. Așa că poți înota, face plajă, te poți răsfăța cu un pahar de vin la apus, într-un colț de natură. Ce-ți poți dori mai mult de la zilele în care vrei să te mai liniștești și să mai iei o pauză de la viața agitată.

Să nu uităm de mâncare! Dacă tot ați ajuns la Carpentiere Arena, încercați cu încredere preparatele tradiționale și cele din bucătăria internațională, pentru că sunt gătite cu pasiune, din ingrediente de calitate. Meniul este divers, gândit pentru toate gusturile și pentru a-i satisfice chiar și pe cei mai pretențioși turiști.

Ce poți face în zonă?

Plimbări cu bicicleta;
Plimbări cu trotineta electrică;
Arka Park;
Muzeul Astra;
Sibiu;
Ocna Sibiului;
Biserica Fortificată de la Cisnădioara;
Stațiunea Păltiniș;
Drumeții montane;
Casa Memorială Emil Cioran;
Casa Memorială Octavian Goga.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *