Calator in Bascheti

Top 10 cazări romantice, pentru o vacanță de vis în doi
Top 10 cazări romantice, pentru o vacanță de vis în doi

Dacă tot suntem în luna iubirii, vă propunem câteva locații de poveste, de la noi, din România, unde poți să te duci în vacanță cu persoana iubită. Multe dintre aceste locații se află în inima naturii și îți vor oferi momente relaxante departe de zgomotul orașului. Vă arătăm 10 dintre ele.


1. Haita Land – Sihastru

Cabană la munte, în Bucovina

Unde? Gura Haitii, comuna Șaru Dornei, Suceava – la 27 de km de Vatra Dornei.

Vă invităm, pentru început, în inima Bucovinei, în Munții Călimani, la ,,Haita Land”, un complex de patru cabane premium. ,,Sihastru’’ este o căsuță mai mică, situată mai sus, spre vârf, locul ideal pentru a te relaxa și a sta alături de o persoană dragă. Capacitatea cabanei este de 2-3 persoane. Este un colț de rai, izolat în munți, unde puteți să stați liniștiți și să admirați natura, departe de lume.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

2. TogetherNest Glamping

Tiny House în Apuseni

Unde? Mătișești, comuna Horea, județul Alba.

Pentru peisajele de vis ale munților Apuseni, dar și pentru această cazare inedită, merită să ajungi la Mătișești, cătunul din Alba, care îți va oferi relaxarea și liniștea de care ai nevoie, departe de tot și de toate. Este un tiny house pe roți, dotat și utilat complet, cu bucătărie, chiar și jacuzzi, locul ideal să fii împreună cu persoana iubită.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

3. Vila Cetina

Cabană în județul Cluj

Unde? Beliș, județul Cluj, Apuseni, la 58 de kilometri de Cluj, la 497 de kilometri de București, la 362 de kilometri de Timișoara, la 478 de kilometri de Iași.

Îți arătăm, acum, o cazare deosebită, aparte, cu un aer boem și un design clasic, realizat cu mult bun gust. Se numește Vila Cetina și se află în comuna Beliș din Cluj. Livingul te duce cu gândul la un conac din alte vremuri, iar camerele sunt decorate foarte actual. Punctele forte sunt: șemineul, jacuzzi-ul și sauna panoramică. Sunt cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie și balcon, care pot primi 10 turiști. Vila se închiriază integral sau la cameră.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi aici! 

4. Vili Apartments 

Apartamente în Oradea

Unde? Oradea, Bihor: la 1 km de Cetatea Oradea, la 4 km de Aeroportul Oradea.

Dacă ajungeți în Oradea și vreți să fiți aproape de toate atracțiile turistice ale orașului-minune al României, atunci cea mai bună variantă de cazare este ,,Vili Apartments”. De aici, puteți străbate urbea la pas, pentru că locația se află într-o clădire veche, restaurată, aflată în centrul Oradei, cu o priveliște de poveste spre clădirile monument din centrul istoric.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

Sunt două apartamente premium, ,,Elegant’’ și ,,Romantic’’, cu bucătărie, baie și living, decorate deosebit, unde veți avea parte de răsfăț: ceai și cafea, gratuit, săruri aromate, cadă în cameră, pat king size cu baldachin. Dacă vă cazați aici, puteți alege din ofertele speciale: Your Day, City Break sau Your Day Extra – și veți primi tort handmade, mic dejun inclus, buchet de flori în cameră, decorațiuni și early check in sau late check out.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

5. Terra Resort 

Cabane la munte, în Harghita

Unde? Toplița, județul Harghita, strada 1 Decembrie 1918.

Mergem și la Toplița, unde îți recomandăm un loc de poveste, care îți va oferi un sejur de neuitat: Terra Resort. Sunt patru cabane construite în stil nordic, aflate aproape de pădure,  care pot primi de la 4 până la 6 persoane fiecare. Aveți toate facilitățile necesare pentru o experiență de poveste: de la loc de parcare, mic dejun, jacuzzi până la bucătărie complet utilată. Cabanele se închiriază integral. Poți opta pentru cabana cea mică, dacă vrei să fii doar tu și persoana iubită.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi aici!

6. Tiny House Transylvania 

Căsuțe pe roți 

Unde? Dealul Feleacului, Cluj Napoca

Dacă sunteți din Cluj sau din apropiere și căutați un loc special unde să mergeți cu persoana iubită, pe Dealul Feleacului găsiți trei căsuțe mici pe roți, aproape de pădure. Sunt locuri de cazare minimaliste, care te învață să prețuiești traiul simplu, în mijlocul naturii. Este un loc care vă va oferi intimitate și clipe de neuitat. Pont: Se ajunge ușor aici, iar ultima parte de drum este neasfaltată.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

7. La Căsuța din Ciocănești

Tiny House în Bucovina

Unde? Ciocănești, județul Suceava

În Bucovina, pe Valea Bistriței, mergem la Ciocănești, considerat unul dintre cele mai frumoase sate din țară. Pe lângă zona de poveste, cu peisaje superbe, Ciocăneștiul este unic prin felul în care localnicii au știut să-și păstreze tradițiile. Aici sunt peste 600 de case, decorate cu motive tradiționale bucovinene. În acest mic colț de rai, dacă vrei să-ți impresionezi persoana iubită, te poți caza la Căsuța din Ciocănești, un tiny house, amplasat într-un peisaj de vis. Vei avea parte de confort și răsfăț pentru clipe de neuitat în doi.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

8. CON – căsuța din copac

Căsuță în copac, la Fundata

Unde? Fundata, jud. Brașov: la 200 de km de București, la 349 de km de Iași, la 342 de km de Cluj.

La Fundata, vă puteți caza la ,,Con’’ – o căsuță în copac, premium, care poate găzdui două persoane. Este liniște, relaxare și aer curat de munte, iar priveliștea pe care o vei avea din cabană este de vis. Interiorul, în care predomină lemnul și piatra, este gândit astfel încât să vă transpună într-o poveste romantică.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

9. Sycamore Retreat Fundata

Cazare la Fundata

Unde? La 46 de kilometri de Brașov.

Și tot la Fundata, una dintre cele mai frumoase comune de la noi din țară, se află o cazare mai puțin știută: ,,Sycamore Retreat’’. Sunt două căsuțe moderne, cu priveliște de vis spre munții Bucegi, locul perfect ca să-ți încarci bateriile și să te relaxezi în aer curat, în mijlocul naturii. Deși locația este izolată, vei avea parte de tot confortul de acasă, pentru că vei avea la dispoziție toate facilitățile pentru un sejur de vis în doi.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

10. Kontainer Loft

Cabană în natură

Unde? Laz, județul Alba

Vreți o priveliște de poveste direct din pat? Kontainer Loft este o cazare recent deschisă, pe malul râului Sebeș și are dotări premium. De la felul în care este decorată locația în interior până la facilitățile din exterior – terasa, jacuzzi, loc de grătar – totul este gândit să vă ofere intimitate și liniște turiștilor care le trec pragul.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un top realizat de calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locurilor, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *