Calator in Bascheti

Vacanță de 1 mai de vis, la preț de neratat, în Maramureș: 270 lei/2 nopți/4 mese
Vacanță de 1 mai de vis, la preț de neratat, în Maramureș: 270 lei/2 nopți/4 mese

Peisajele de poveste, mâncarea bună, dar, mai ales, ospitalitatea au făcut din Maramureș una dintre cele mai căutate destinații turistice în România. Ce-ați zice de o vacanță de poveste, într-un loc unde tradițiile sunt la ele acasă, la un preț corect? Da! Există asemenea locuri și în România, iar unul dintre ele este chiar Pensiunea Vasilică Ceterașu’ care vine cu o ofertă de vacanță, la un preț cum rar găsești. Vă spunem încă de la început, că e locul în care am mâncat cele mai bune preparate românești, de când luăm țara la pas.

UNDE?

Pensiunea Vasilică Ceterașu – Oncești, Maramureș: la 566 km de București, la 354 km de Iași, la 190 km de Cluj, la 421 km de Timișoara.

Nu este loc mai bun să te bucuri de sărbători sau de 1 mai decât acolo unde se respiră tradiție, la pensiunea lui ,,Vasilică Ceterașu”. Este, poate, una dintre pensiunile care, pentru noi, este deja acasă, pentru că așa se simte orice oaspete, care ajunge aici. Este pensiunea în care am stat de cele mai multe ori, în Maramureș. E o pensiune construit de la zero, unde tradiționalul se îmbină perfect cu modernul.

Camerele sunt simple, cu mici accente tradiționale.
Punctul forte al pensiunii este poziționarea, aproape de punctele turistice de interes, dar mai ales mâncarea. Nu veți rezista celor mai bune sarmale, celei mai bune tochituri ardelenești și celei mai grozave ciorbe de cartofi cu afumătură, preparate la care se pricepe de minune mama lui Vasilică, tanti Ileana. Cereți mini clătitele cu brânză, nucă și miere. Vă spunem sincer, nu există un desert mai bun încercat vreodată de noi. Nu este un loc pentru cei care caută luxul, însă veți fi omul potrivit la locul potrivit, dacă vreți să trăiți o experiență autentică, în natură și condiții bune.

VACANȚĂ ÎN MARAMUREȘ LA PREȚ BUN

Pachetul conține două nopți de cazare cu demipensiune și costă 270 de lei de persoană, locul în camera dublă (4 mese, în perioada 29 aprilie – 1 mai). Și oferta de Paște este la preț tare bun: 325 de lei/ noapte/ cu demipensiune, masa festivă, îmbrăcat în port popular și petrecere cu ceterați live. Prețul este valabil pentru un sejur de 4 nopți. Evident, de la cină, nu vor lipsi horinca și afinata, specialitățile casei. Și mai e ceva: porțiile nu sunt la gramaj, ci pe săturate.

Pentru rezervări, puteți contact proprietatea la numărul de telefon: 0751936838.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *