Calator in Bascheti

Colțul de rai, din mijlocul naturii, cu ciubăr și saună, unde trebuie să te cazezi toamna aceasta
Colțul de rai, din mijlocul naturii, cu ciubăr și saună, unde trebuie să te cazezi toamna aceasta

Cauți un loc unde să ieși în natură, să vezi culorile superbe ale toamnei și să-ți mai tragi sufletul într-un colț de rai? Hai cu noi și să descoperim împreună un loc de vis, care, cu siguranță, îți va relaxa trupul și mintea! Vă arătăm ,,Carpentiere Arena’’, un boutique hotel modern, potrivit pentru cei care vor să mai evadeze din mijlocul orașelor și să se răsfețe în condiții premium.

CARPENTIERE ARENA – O CAZARE PREMIUM, CU RĂSFĂȚ ȘI BUCATE BUNE

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

Ce ați spune să explorăm țara și mai departe de Valea Prahovei, ca să descoperim și alte locuri de poveste pe care are România să ni le ofere? Astăzi, ne oprim la Rășinari, în Sibiu, în Valea Ștezii, la ,,Carpentiere Arena’’, situată într-un peisaj de poveste, la poalele munților Cindrel. Este un loc, mai puțin știut, mai puțin explorat, pe care trebuie să-l includeți pe lista de călătorii: fie un sejur, fie doar pentru un weekend. Ce poate fi mai frumos decât să stai relaxat în mijlocul naturii și să te bucuri de zilele de toamnă atât de blânde? În plus, vei avea la dispoziție, o locație de top, servicii de calitate și bucate gătite atent și din ingrediente naturale.

Pentru disponibilitate și rezervări direct de la proprietar, vezi AICI!

,,Carpentiere Arena’’ este un boutique hotel cu 25 de camere, gândite astfel încât să satisfacă nevoile oricărui tip de turist: de la familii cu copii, la cupluri sau la călătorii singuri. Sunt camere simple, garsoniere, dar și apartamente de lux, mobilate modern, în culori calde, unde dacă vei ajunge vei vedea că nu-ți va lipsi nimic și te vei putea bucura de peisajul de poveste, zugrăvit de munții din jur.

RELAXARE ÎN CIUBĂRUL PANORAMIC ȘI ÎN SAUNĂ

În serile răcoroase și nu numai, trebuie să încercați ciubărul cu vedere panoramică, dar și sauna. Este un răsfăț total al simțurilor. Imaginați-vă cât de relaxant este să stai în apa fierbinte, cu un pahar de vin și să asculți foșnetul pădurii! De când nu ați mai făcut acest lucru? Uneori, trebuie să mai fugim din viața agitată și să ne facem timp și pentru noi.

Pentru disponibilitate și rezervări direct de la proprietar, vezi AICI!

OFERTA DE REVELION

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru Revelion, puteți alege Carpentiere Arena și nu veți regreta. Pachetele sunt gândite special ca să vă ofere răsfăț, relaxare și zile liniștite alături de cei dragi. De Revelion, veți avea parte de o petrecere specială, cu mâncăruri alese și muzică live și acces gratuit la spa-ul exterior. Veți avea 5 la sută reducere pentru plata integrală până la data de 1 decembrie.

Vezi oferta de Revelion AICI!

ÎNCEARCĂ MÂNCAREA LOCALĂ!

Ardelenii sunt renumiți pentru felurile de mâncare tare gustoase pe care le pregătesc oaspeților cu suflet și cu mare drag. Nu poate fi diferit nici la Carpentiere Arena. Meniul este pe gustul chiar și celor mai pretențioși turiști, este variat și cuprinde atât bucate tradiționale (tocană la ceaun, proțap, preparate la grătar), cât și feluri din bucătăria internațională.

PONT: Mai sunt locuri libere pentru Crăciun și Revelion.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

,,Carpentiere Arena” este o locație potrivită și pentru diferite evenimente, având o sală cu o capacitate de 160 de persoane.

Ce poți face în zonă?

Plimbări cu bicicleta;
Plimbări cu trotineta electrică;
Arka Park;
Muzeul Astra;
Sibiu;
Ocna Sibiului;
Biserica Fortificată de la Cisnădioara;
Stațiunea Păltiniș;
Drumeții montane;
Casa Memorială Emil Cioran;
Casa Memorială Octavian Goga.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *