Calator in Bascheti

Vacanță de vis, la preț ireal de mic, în raiul din Maramureș (200 lei, 2 nopți, 4 mese + pălincă)
Vacanță de vis, la preț ireal de mic, în raiul din Maramureș (200 lei, 2 nopți, 4 mese + pălincă)

Primăvara și vremea cu temperaturi deja mai ridicate își fac, ușor, ușor loc, iar odată cu cu ele, vine și dorul de ducă. Unde să mergem, într-un loc sigur, unde să ne relaxăm, să ne încărcăm bateriile, dar și fără să cheltuim prea mulți bani? Am găsit pentru tine un asemenea loc, în Maramureșul de poveste: o cazare nou-nouță, într-un sat cu peisaje de poveste, unde tradițiile sunt încă vii și unde nu se mănâncă doar bine, ci și bun tare. Cine vine cu noi într-o călătorie de vis?

Peisajele de poveste, mâncarea bună, dar, mai ales, ospitalitatea au făcut din Maramureș una dintre cele mai căutate destinații turistice în România. Ce ați zice de o vacanță de poveste, într-un loc unde tradițiile sunt la ele acasă, la un preț corect? Da! Există asemenea locuri și în România, iar unul dintre ele este chiar Conacul Birtoc, din Văleni, unul dintre satele de poveste din Maramureșul istoric, cu cele mai multe porți de lemn, autentice.

Conacul Birtoc este o pensiune nouă, simplă, curată, cu un design care îmbină tradiționalul cu modernul, perfect poziționată pentru cei care vor să exploreze principalele obiective din zonă. Dacă vrei să trăiești o experiență autentică, în natură și condiții bune, aici vei fi omul potrivit la locul potrivit.

CAZARE ÎN MARAMUREȘ LA PREȚ SUPER BUN

Conacul Birtoc vine cu o ofertă de vacanță la un preț cum rar găsești, mai ales pentru Maramureș. Vă spunem încă de la început, că este unul dintre locurile unde se mănâncă preparate tradiționale ca la mama acasă.

Pachetul conține două nopți de cazare cu demipensiune și costă 200 de lei de persoană, locul în camera dublă (400 de lei pentru două persoane). Oferta include mic dejun și cină tradițională, în total, patru mese, pentru fiecare persoană. Evident, de la cină, nu vor lipsi horinca și vinul de casă, specialitățile casei. Și mai e ceva: porțiile nu sunt la gramaj, ci pe săturate. Sejurul poate fi prelungit, la cerere, la același preț.

Mai multe detalii despre pensiune: AICI.

Pentru rezervarea ofertei, puteți contact proprietatea la numărul de telefon: 0760.881.223.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *