Calator in Bascheti

Vacanță de vis, la super preț, în paradisul de la Castel (141 lei pe noapte, toate mesele incluse)
Vacanță de vis, la super preț, în paradisul de la Castel (141 lei pe noapte, toate mesele incluse)

Ce-ai zice ca după izolare să te bucuri de un paradis pe pământ? Să evadezi departe de tot și de toate, într-un loc sigur, unde te vei putea bucura de liniște, dar mai ales de libertate. Îți arătăm, astăzi, un loc ireal de frumos, una dintre cele mai frumoase pensiuni în care noi am ajuns: Harmonia Mundi. E o pensiune-castel, construită într-o zonă foarte frumoasă, cu view, pe panta unui deal. Priveliștea spre munții Apuseni, spre cultura de lavandă din fața castelului, ciubărul, dar și mâncarea tradițională, ca la mama acasă, îți vor aduce relaxarea de care ai atâta nevoie.

Unde?
Vlaha, Cluj: la 462 km de București, la 288 km de Brașov, la 329 km de Timișoara, la 17 km de Cluj-Napoca, la 413 km de Iași

Harmonia Mundi ( La Castel ) se află în Vlaha, unul dintre cele mai tradiționale sate din Țara Călatei. Este un loc liniștit, unde poți să te bucuri de natură, unde poți să citești o carte și să cunoști o bucată din viața autentică a Transilvaniei. Pensiunea este mai mult decât potrivită pentru vremurile pe care le trăim atât prin poziționarea ei, la marginea unei păduri, cât și prin faptul că are doar 5 camere fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional.

Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă. Puteți veni și cu animalele de companie. Locația acceptă câini și pisici, cu condiția să fie educați și să nu deranjeze.

Oferta specială la Harmonia Mundi (La Castel)

Harmonia Mundi vine cu un pachet turistic avantajos, pentru cei care vor să petreacă mai multe zile, într-un loc de poveste, în inima naturii. Sunt 7 nopți de cazare, cu trei mese incluse (regim pensiune completă). Prețul sejurului este de 990 de lei/persoană, ceea ce înseamnă 141 lei pe noapte / persoană, cu toate cele trei mese incluse. Atenție, locurile sunt limitate!

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

– Drumeții in pădurea din apropiere
– Cluj-Napoca (la 17km)
– Cetatea medievală de la Liteni
– Munții Apuseni – stațiunea Băișoara, Buscat ski-resort
– Cheile Turzii
– Salina din Turda
– Rimetea și cetatea Colțești
– Stațiunea Beliș-Fântânele

Mai multe detalii vezi AICI!

(sursă poze: instagram.com / hinteuartania & Harmonia Mundi)

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *