Ofertă de neratat, la conacul cu cea mai faină priveliște din România (150 lei/noapte, 2 mese + vin)
Ofertă de neratat, la conacul cu cea mai faină priveliște din România (150 lei/noapte, 2 mese + vin)

Este vremea să ne relaxăm și să lăsăm în urmă tot ceea ce a fost greu în această perioadă. Să ne bucurăm de natură din nou, de zilele însorite de vară și să descoperim colțurile de rai, neștiute, de la noi. Vă arătăm, astăzi, un loc de o frumusețe aparte, aproape de nori și de cer, într-un sătuc idilic din Brașov. La Șimon, veți descoperi Conacul Boieresc, un paradis pe pământ, un loc de unde nu te-ai mai lăsa dus.

Conacul Boieresc este locul unde să-ți dai un răgaz, mai ales că este situat departe de ochii lumii, pe coama dealului Balaban, la 700 de metri de Schitul Bran și 5 kilometri de Castelul Bran. Are un aer rustic, îmbinat armonios cu modernul, iar peisajul de poveste este întocmai pentru călătorii sătui de prea mult urban. Este un loc unde să uiți de betoane, de asfalt, de agitație și de trezitul după ceas. Ce ne-a plăcut aici? Mâncarea și amplasarea, care îți oferă o priveliște de neuitat spre Munții Bucegi.

OFERTĂ DE VACANȚĂ LA ȘIMON-BRAN

Update: Oferta de cazare pentru weekendul 12-14 iunie s-a epuizat. Contactați proprietatea pentru a solicita o ofertă pentru alte date.

Conacul Boieresc vine cu o ofertă specială, la un preț bun: un weekend, cu demipensiune, foc de tabară și vin fiert din partea casei.

Perioada de călătorie este 12 – 14 iunie. Prețul unei camere pe noapte, cu mic dejun și cină este de 300 lei, pentru două persoane. (*** prețul din titlu este calculat pentru o persoană: 150 lei/noapte, loc în camera dublă).

Mesele se vor servi în aer liber, la terasele cu o priveliște uimitoare.

Pentru rezervări accesați site-ul proprietății. Atenție! Locurile sunt limitate. Este o cazare premium, potrivită perioadei prin care trecem. Sunt doar 9 camere duble și trei camere triple, fiecare cu baie proprie și balcon cu vedere spre munți.

CUM AJUNGI LA ȘIMON-BRAN?

Conacul Boieresc este un situat la 35 kilometri de orașul Brașov. Nu este chiar la stradă, dar accesul se face ușor cu orice mașină. Mai multe cazări de poveste în zonă găsești: AICI!

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?
Relaxare și somn! Sună bine, nu? Locația are un centru spa, cu saună, jacuzzi și sală de fitness, toate se vor deschide în momentul în care autoritățile vor considera că măsura este una sigură. Plimbăreții pot face drumeții în munți sau pot da o tură cu bicicleta sau cu ATV-ul. Gazdele vă pun la dispoziție și un poligon pentru tir cu arcul, dar și o zonă pentru paintball, tenis sau tenis de masă. (Sursă foto: Facebook/ Conacul Boieresc)

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *