Calator in Bascheti

Weekend prelungit în Santander, paradisul Spaniei: 500 de lei (zbor și cazare 3 nopți)
Weekend prelungit în Santander, paradisul Spaniei: 500 de lei (zbor și cazare 3 nopți)

Preț greu de refuzat pentru una dintre cele mai frumoase destinații de plajă ale Europei. Pentru Spania, 63 de lei pentru zborul de dus și 78 de lei pentru cel de întors e un preț chiar rar. Iată cum sună oferta:

UNDE?

Ce poți să faci în Santander, Spania?

Nu aveam cum să ratăm o asemenea ofertă, așa că vă propunem să vă sărbătoriți iubirea la Santander, în capitala Cantabriei, pe coasta de nord a Spaniei. Deși un incendiu de proporții a distrus, în 1941, o mare parte din clădiri, Santander a rămas un oraș viu, cu o mulțime de atracții turistice (piațete, muzee, plaje) care îți vor face vacanța o experiență de neuitat. De aici, puteți face excursii de o zi în stațiunea San Sebastian (foto cover) sau în Bilbao.

CÂND?

Perioada de călătorie este 15 – 18 februarie. Pentru cazare am ales o pensiune cochetă, din centrul orașului, la 2.5 kilometri de plajă.

VEZI OFERTA DE ZBOR AICI

 

Vacanță ieftină în Spania

VEZI OFERTA DE CAZARE AICI:

Cazare ieftină în Santander

CUM E VREMEA ÎN FEBRUARIE, ÎN SANTANDER, SPANIA?

Nu veți putea face baie, dar veți avea parte de o vreme prietenoasă pentru luna februarie. În Santander, în februarie, maximele sunt de 14 grade Celsius.

*** Prețul sejurului este calculat pentru o persoană și e valabil pentru momentul postării. Prețul se poate modifica după acest moment.

***Sursa foto cover: theluxevoyager.com

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *