Calator in Bascheti

5 locuri uimitoare, cu piscină, la preț bun: de la 40 de lei/pers./intrarea
5 locuri uimitoare, cu piscină, la preț bun: de la 40 de lei/pers./intrarea

Cauți un loc cu piscină la preț bun, pentru vara asta? Iată o selecție cu pensiuni cu piscină, pe care noi le-am testat, la preț avantajos: de la 40de  lei/persoană/intrarea. Așa că, salvează aceste locuri pentru vacanța ta de anul acesta. Prețul este pentru o singură intrare, iar cei cazați în locații au intrarea la spa sau piscină inclusă. Să începem! 

 1. Hotel Yara

Unde? Vișeu de Sus, Maramureș, la 56 de km de Sighetu Marmației, la 24 de kilometri de Biserica de la Ieud.

Hotelul Yara este clasificat la trei stele, are camere moderne, simple, decorate cu accente tradiționale, în spiritul zonei. Ceea ce te va uimi aici este centrul de wellness și spa, recent deschis. Poți petrece o zi întreagă aici și nu te vei plictisi, dimpotrivă, te vei simți răsfățat. Turiștii au la dispoziție o piscină interioară superbă, generoasă, saună, jacuzzi, un bazin cu apă sărată și o mini salină. Un loc potrivit pentru cei care vor să viziteze superbul Maramureș. În timpul săptămânii, intrarea costă 50 de lei. În weekend și de sărbători, plătești 70 de lei/intrare. Cei cazați aici au spa-ul inclus. Prețurile pentru o noapte de cazare cu mic dejun sunt foarte bune. Vezi mai jos!

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

2. Perla Transilvaniei

Unde? Moldovenești, Cluj, la 10 kilometri de Salina Turda, la 10 minute de mers cu mașina de Cheile Turzii, la 427 kilometri de București.

Pensiunea Perla Transilvaniei se află în mijlocul naturii, într-o zonă cu aer curat, în inima Transilvaniei. Pensiunea este perfectă pentru cei care vor să se bucure de liniște și care vor să admire verdele superb al munților Apuseni. Sunt 7 camere mobilate simplu și cu mult bun gust. Ceea ce face, cu adevărat, special acest loc este piscina încălzită pe tot parcursul anului, dar și zona de spa, cu jacuzzi exterior, încălzite, dar și un mini spa. În timpul săptămânii, costă 40 de lei/pers/intrarea, iar, în weekend, 70 de lei.

3. Black Points

Unde? Comuna SânMihaiu Almașului, județul Sălaj, la 20 de minute de Zalău, la 35 de minute de Cluj și la oră și un pic de Oradea. Cabana se află la ieșirea din comună, pe Drumul Național care merge spre Jibou, la 100 de metri de drumul de acces.

Este o cabană superbă, în stil disco, anii’ 80, care, în mod obișnuit, se închiriază integral pentru evenimente. Sunt 10 camere, atât cu paturi matrimoniale, cât și paturi de o persoană, decorate în alb și în negru și 14 băi. Piscina este încălzită, din luna mai până în luna septembrie, iar temperatura apei are între 28 și 30 de grade, iar jacuzzi-ul din curte are 36-38 de grade, pe tot parcursul anului. Și, tot la piscină, aveți parte și de alte două zone de jacuzzi.  Sunt și zile când piscina este deschisă pentru toată lumea, la preț bun. Îți recomandăm să urmărești pagina lor de Facebook, ca să afli mai multe. Intrarea este 50 de lei.

 4. Pensiunea Mirabilandia 

Unde? Bucea, Bihor.

Pensiunea Mirabilandia se află în Apuseni, are un spa superb, piscină exterioară și plajă lângă râu. Intrare: 70 de  lei de persoană. Locația este pet-friendly. Sunt 42 de locuri de cazare, aveți la dispoziție tot ceea ce vă puteți dori pentru zile de răsfăț, la spa-ul cu saună uscată și umedă sau la piscină. Este cu preț bun și la cazare.

5. Casa Dinainte

Unde? Sălicea, Cluj.

Aproape de Cluj, dar, într-o zonă înconjurată de natură, am găsit această pensiune cu spa și prețuri bune: 50 de lei/intrarea, în timpul săptămânii, și 70 de lei, în weekend. Locația are piscină interioară încălzită, jacuzzi și o mini piscină exterioară, funcțională pe timpul verii.  Este destinată doar adulților. Sunt 26 de locuri în camere duble, iar prețul de cazare este foarte bun. Vezi, mai jos, cât costă.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *