Aici s-a născut fericirea. Paradisul neștiut de lângă lac, de văzut măcar o dată-n viață
Aici s-a născut fericirea. Paradisul neștiut de lângă lac, de văzut măcar o dată-n viață

Cauți să pleci undeva în weekend sau chiar în timpul săptămânii ca să-ți mai abați gândurile de la vremurile pe care le trăim și ai vrea să descoperi și altceva? Vă propunem de o escapadă de câteva zile într-un loc tare frumos, departe de lume, și, totuși, atât de aproape, în cele mai noi cabane, aflate la o oră și un pic de București: Lake.Escape.ro, destinația momentului în România.

Unde? Aleea Prunilor, Rogojina, jud. Argeș – la 11 km de Pitești, la 30 de km de Călimănești, la 125 km de București.

Din București ajungi imediat: cam o oră și un pic până la Rogojina. Lake.Escape.ro este un mic complex compus din două căsuțe simple, realizate din lemn, decorate cu mult bun gust și construite fix pe malul lacului Budeasa, lacul de acumulare de pe râul Argeş, situat lângă barajul Bascov, în apropierea orașului Pitești. Este locul potrivit pentru cei care caută liniștea și relaxarea, dar mai ales, izolarea, atât de râvnită în aceste timpuri. Așa că, dacă vrei să te retragi departe de agitația orașului, ține bine minte locul acesta, pentru că merită.

Ceea ce te va surprinde aici este priveliștea pe care o vei avea chiar din pat. Ferestrele generoase te vor lăsa să admiri lacul în toată splendoarea lui, cu apusuri și răsărituri în culori aprinse, care se reflectă în apă.

Prima cabană are 28 de metri pătrați și este compusă dintr-un living modern, în care este încorporat și un spațiu de gătit, un dormitor, toaletă și o terasă generoasă. Poate găzdui 4 persoane. Cea de-a doua căsuță este potrivită pentru două persoane, pentru că are doar 8 metri pătrați.

Veți avea parte și de un răsfăț ca la carte, pentru că locația are ciubăr, ponton, foișor, hamac, zonă de grătar, zonă de pescuit și poate cel mai fain lucru este plasa de relaxare pe apă.

Imaginați-vă cum ar fi să savurați un pahar de vin, la apus, chiar în sunetul liniștitor al apei sau să citiți o carte bună pe ponton. Peisajul tare frumos te va face să mai uiți de stresuri, de probleme și de griji și îți va da acea seninătate pe care anul acesta nu prea ne lasă să o avem.

Este locul perfect pentru cei care vor să mai iasă din haosul Capitalei și nu vor să conducă prea mult.

De reținut: Căsuțele nu se închiriază separat, ci se închiriază toată locația cu toate facilitățile pentru minim 2 nopți. Prețul diferă în funcție de numărul de persoane și de perioada aleasă: dacă mergeți în weekend sau în timpul săptămânii. Atenție, trebuie rezervat din timp!
Pentru disponibilitate și prețuri vedeți AICI!

Ce puteți face în zonă?

Plimbări cu caiacul pe lac: 50 de lei pe zi
Plimbări cu barca cu motor: 100 de lei pe zi.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *