Austria? Nu, e chiar la noi. Piscina infinită, de poveste, unde iarna e magică
Austria? Nu, e chiar la noi. Piscina infinită, de poveste, unde iarna e magică

Știi acele piscine infinite din Alpii Austriei sau ai Elveției, care fac ravagii pe rețelele de socializare? Are și România un asemenea loc și este de poveste. Se numește Pensiunea Mărgău Apuseni și o găsiți într-unul dintre cele mai frumoase și mai tradiționale sate din Apuseni: Mărgău. Aici, iarna chiar are farmec. Nu o spunem doar noi, ci și fotografiile realizate în acest weekend, când a nins ca-n povești în Transilvania. Ce poți să-ți dorești mai mult, în vremuri ca acestea, decât să ai parte de vibe-ul de vară, într-o relaxare la piscina infinită și o priveliște de iarnă de vis. Cine mai vine cu noi?

Unde? Mărgău, Cluj: la 68 de km de Cluj-Napoca, la 446 km de Iași, la 255 km de Timișoara, la 462 km de București.

Pensiune cu piscină exterioară încălzită iarna

Mărgău este, poate, cel mai frumos sat din Cluj și unul dintre cele mai pitorești de la noi, așa că experiența de aici va fi una de neuitat. Este locul unic în lume, unde oamenii încă mai vorbesc propria limbă. Pentru ca nimeni să nu îi înțeleagă, oamenii au inventat, în urmă cu zeci de ani, un limbaj codificat, care s-a transmis din generație în generație: gumuțeasca. Aici a apărut și proiectul ”Mărgău Apuseni”, una dintre cele mai frumoase pensiuni de la noi. Mai multe fotografii cu acest loc de vis: AICI!

Putem spune că piscina de tip ,,infinity”, de la pensiunea ,,Mărgău Apuseni” este cea mai instagramabilă destinație de vacanță, în această iarnă, în România. Inaugurată, la începutul lunii august, este una dintre cele mai spectaculoase piscine de munte, pe care le-am văzut noi vreodată. Prin modul în care a fost suspendată, un lucru deloc ușor de executat din punct de vedere arhitectural, piscina este o premieră absolută la noi. Printr-un sistem special de încălzire, nici el ușor de implementat, vă veți putea bucura de piscină chiar și iarna. Apa are 37 de grade, iar pozele, pe care le vei face aici sunt de mii de like-uri pe Insta.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Suspendată la patru metri de pământ, piscina are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele. Nu mai are rost să vă spunem că priveliștea spre munți este una uimitoare, iar, dacă ajungeți aici, imaginea ei vă va rămâne mult timp întipărită în minte.

Pensiunea are 3 camere duble, 2 triple, o bucătărie, 3 băi, o terasă, un foișor, un living cu șemineu și poate primi 12 persoane. Se închiriază doar integral. Înălțimea față de pământ a piscinei l-a determinat pe proprietar ca, din motive de securitate, din această toamnă, pensiunea să fie doar ”adults only”. Pensiunea este destinată celor care caută liniștea în locul petrecerilor.

Pentru disponibilitate și preț: AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *