Calator in Bascheti

Am găsit bilete de avion ieftine în Grecia vara aceasta: de la 93 de lei/pers./zbor
Am găsit bilete de avion ieftine în Grecia vara aceasta: de la 93 de lei/pers./zbor

Bilete ieftine de avion ieftine în Grecia, vara aceasta? Da. Ați citit bine. Pare imposibil să găsești un preț bun, când totul s-a scumpit, însă se poate dacă știi cum să cauți. Pont: Cele mai ieftine bilete sunt marți, să ai ceva bani pe card ca să poți să le cumperi azi ca să nu ratezi oferta și să ai și flexibilitate la datele de călătorie.

De exemplu, acum sunt oferte tare bune la Wizz Air, de la 119 de lei/zbor, pentru biletele cumpărate până pe data de 30 septembrie. Am făcut pentru voi o simulare, mai jos, și am găsit prețuri chiar super bune pentru această perioadă de concedii.

Sunt pentru Grecia, cea mai cerută și mai iubită de destinație de vacanță a românilor.

Mykonos sau Insula Vânturilor din Arhipelagul Cicladelor este locația premium a Greciei, locul unde viața de noapte, clădirile superbe și plajele de poveste îți dau acel vibe elen, de unde nu ai mai vrea să pleci. O fi ea considerată Insula Milionarilor, dar prețurile la biletele de avion sunt foarte bune. Prețul pentru un bilet de avion, în perioada 11-20 iulie, este de 204,40 de lei/de persoană, doar cu bagaj de mână.

Vezi cazări de vis în Mykonos, AICI! 

Corfu – Vara aceasta, Insula Corfu din partea vestică a Greciei se află în topul preferințelor românilor, pe bună dreptate, pentru că ai aici tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță: de la zone liniștite, cu priveliști de vis, zone potrivite pentru familiile cu copii sau plaje idilice izolate. În plus, prețurile sunt mult mai bune decât în alte insule ale Eladei.

Vezi cazări de vis în Corfu, AICI! 

Prețul pentru un bilet de avion dus-întors, doar cu bagaje de mână, pornește de la 429,40 lei/persoană/în perioada 13-20 iulie.

Skiathos – este cea mai cunoscută insulă din Sporadele de Nord. Aici, în zonă, s-a filmat și celebrul film Mama Mia, pentru că, da, sunt plajele cu ape turcoaz, plantații de măslini și migdali și taverne încântoare. Prețul pentru un bilet de avion pornește de la 312,40 de lei/persoană, doar cu bagaj de cală, în perioada 9-13 iulie.

Vezi cazări de vis în Skiathos, AICI! 

Și încă ceva important: Nu plecați fără asigurare în vacanță, pentru că nu știi ce se poate întâmpla, iar costurile medicale pentru un tratament banal, în străinătate, sunt destul de mari!

Cum găsești bilete ieftine de avion, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *