Am găsit cabana de poveste din România, unde fiecare peisaj e de pus în ramă
Am găsit cabana de poveste din România, unde fiecare peisaj e de pus în ramă

Vrei o escapadă la munte într-un alt loc decât cele văzute până acum departe de locurile prea turistice și prea aglomerate? Ce-ai spune dacă ai veni, acum, alături de noi să descoperim împreună o cabană tare frumoasă, izolată între munți, atât de potrivită pentru vremurile pe care le trăim? Haideți să pornim într-o călătorie de poveste în mândrul Maramureș!

Cabană aproape de pârtia de schi Cavnic

Unde? Cavnic, Maramureș: la 39 km de Mănăstirea Bârsana, la 62 de km de Cimitirul Vesel, la 78 de km de Mocănița

Maramureșul este un plai de poveste, cu locuri tare frumoase care merită văzute și experimentate în tihnă. Este zona unde dacă ajungi nu ai cum să nu te îndrăgostești de peisaje, de oameni, de bucatele fabuloase și “de acel ceva”, greu de descris în cuvinte, cum numai Maramureșul îl are și care te va face tot să revii.

În acest colț de Românie autentică, am găsit cabana Geo, o oază de liniște, departe de tumultul orașului, care te va cuceri de cum pui pasul în interior. Vei vedea că modernul și tradiționalul se îmbină, într-un mod plăcut, într-un design suprinzător care îți va da acel sentiment de “casa departe de casă”.

Pe lângă interiorul plăcut și primitor, ceea ce ne-a uimit la Cabana Geo este amplasarea: practic, te afli în mijlocul pădurii, într-o poiană, departe de tot și de toate, lângă pârtiile de schi de la Cavnic. Lângă proprietate, se află și un mic izvor, cu o moară.

Vezi disponibilitate și cât costă: AICI!

Cabana este complet izolată, iar, în jurul ei, pe sute de metri, vă veți putea bucura doar de natură: vecină vă va fi doar pădurea. Drumul de acces este pietruit, dar practicabil.

Cabana are cinci dormitoare cu băi proprii, potrivite pentru cupluri, dar și pentru familiile cu copii. Cabana poate găzdui maximum 14 adulți. Bucătăria este dotată cu tot ce este nevoie, iar livingul este generos. Nimic nu vă va relaxa mai mult decât jacuzzi-ul aflat la demisolul cabanei, sauna și dușul finlandez, numai bune să vă deconecteze de la agitația orașului.

Pont: cei de la Cabana Geo au și o promoție pentru următoarele două săptămâni. Aceștia pun la bătaie 3 nopți de cazare, plus una gratuit. Oferta e valabilă pentru rezervările din timpul săptămânii, pe parcursul lunilor septembrie – noiembrie.

De reținut: Cabana Geo se închiriază integral.

Vezi disponibilitate și cât costă: AICI!

Ce poți face în zonă?

– În Cavnic, sunt 7 pârtii de schi, dar și de tubing;

– Pădurea Crăiasa – zonă naturală protejată prin lege;

-Stâlpul Tătarilor – un monument de 7,2 metri înâlțime;

-Logolda – ruinele unei topitorii de aur;

-Drumeții montane;

Obeliscul Piatra Tătarilor.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Articolul este realizat în colaborare cu prietenii noștri de la www.cabanesipensiuni.ro, cei care și administrează, exclusiv, proprietățile.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook