Am găsit locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care n-ai crede că este în România
Am găsit locul neștiut, de o frumusețe ireală, despre care n-ai crede că este în România

Și la noi, în România, se poate! Și la noi te poți simți ca afară, și la noi există locuri care pot oferi turistului servicii de calitate, într-un decor de vis, creat să te destindă și să te facă să mai uiți de nebunia acestui an prin care trecem. Tocmai aceste locuri vrem să vi le arătam și merită promovate, pentru că sunt exemplele vii că încet, încet, astfel de proiecte vor schimba fața turismului românesc în bine. Astăzi, mergem lângă Sibiu, la Carpentiere Arena, un loc care te va cuceri de cum îi vei trece pragul. Motive sunt destule și vi le spunem mai jos. Haideți cu noi să descoperim una dintre cele mai frumoase locații de vacanță din România!

Unde? Valea Stezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

Vrei o toamnă de poveste, cu aer de munte și culori vii? Cauți un loc unde să mai fugi de agitație și de cotidianul care, uneori, pare prea apăsător? Aproape de Rășinari, în Valea Ștezii, pe drumul care duce spre Păltiniș, în mijlocul naturii, se află Carpentiere Arena, un boutique hotel de 4 stele, care și-a deschis porțile, anul trecut, și care îți va oferi tot confortul de care ai nevoie.

Care sunt puncte forte ale acestei locații: amplasarea aproape de pădure, dar, mai ales, serviciile de top. Nici priveliștea pe care o ai din camere, dar, mai ales, de pe terasă sau nici ciubăr nu este deloc de neglijat. Se vede ca-n palmă frumoasa Vale a Stezii, șerpuind printre munții Cindrel. Miroase a brad și este liniște.

Ceea ce ne-a plăcut foarte tare sunt camerele decorate elegant, în culori deschise, cu bun gust și cu atenție la detalii. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Totul este gândit să-i asigure turistului o experiență premium. Sunt 25 de unități de cazare: camere duble, garsoniere și apartamente de lux.

De reținut: Localitatea Rășinari unde se află Carpentiere Arena nu se află în carantină, iar la destinație se ajunge fără să tranzitați orașul Sibiu, din direcția Săliște.

La Carpentiere Arena, cuvântul de ordine este răsfăț. Nu vă va lipsi nimic. Puteți face chiar și o baie relaxantă. Chiar dacă s-a mai răcit afară, ciubărul panoramic nou-nouț este atracția locului. Este instalat în același loc cu piscina și vă va oferi, cu siguranță, o experiență de neuitat. Ce-ți poți dori mai mult după o săptămână plină și stresantă? O baie relaxantă în mijlocul naturii.

Mai multe detalii găsiți la ei pe site AICI!

Cât despre zona Mărginimii Sibiului este recunoscută peste tot pentru bucatele delicioase care dau dependență și te vor face să revii. La Carpentiere Arena, preparatele tradiționale au fost ridicate la rang de artă gastronomică și reinterpretate, astfel încât să surprindă chiar cele mai rafinate gusturi. Sunt bucate românești, gătite modern, care nouă ne-au plăcut mult.


Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Ce poți face în zonă?
Arka Park;
Muzeul Astra;
Sibiu;
Ocna Sibiului;
Biserica Fortificată de la Cisnădioara;
Stațiunea Păltiniș;
Drumeții montane;
Casa Memorială Emil Cioran;
Casa Memorială Octavian Goga.

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.
Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *