Calator in Bascheti

Am găsit o cazare superbă din Bucovina, la un preț tare bun: 83 de lei/pers/noapte
Am găsit o cazare superbă din Bucovina, la un preț tare bun: 83 de lei/pers/noapte

Se apropie cu pași repezi vacanța de vară și dacă nu aveți încă vreo idee unde să o petreceți vă arătam un loc de poveste pe care noi l-am descoperit zilele acestea în frumoasa Bucovină. Este un mic colț de rai neștiut care și-a deschis porțile recent și de care, cu siguranță, vă veți îndrăgosti de cum îi veți trece pragul pentru că aici zgomotul orașului nu ajunge. Veți auzi doar foșnetul brazilor alintați de vânt și veți avea răgazul să te mai gândești la ale tale și să-ți mai tragi sufletul. (P)

CABANA ,,THE SECRET LAND”, LOCUL DE CARE TE VEI ÎNDRĂGOSTI

Unde? Ostra, județul Suceava – la 18 kilometri de Frasin și la 65 de kilometri de Suceava.

Acum câteva zile, am pornit într-un traseu mai lung prin țară: am ajuns în Apuseni, Maramureș și Bucovina, locurile noastre de suflet. Ultima oprire din călătoria noastră a fost comuna Ostra din dulcea Bucovină, un loc mai puțin știut și mai puțin promovat, dar care merită să fie vizitat pentru pitorescul peisajului și pentru ospitalitatea oamenilor. Ostra este, adesea, numită ,,Leagănul Bucovinei’’ sau comuna dintre munți, pentru că este așezată în bazinul Suha, în depresiunea Munților Stânișoarei, unde natura a creat tablouri de poveste.

 

Ostra este bucata acea de Românie încă autentică, încă tradițională și curată, pe care, dacă o vizitezi, îți va împrumuta și ție un pic din seninătatea și din bunătatea oamenilor. Aici vei simți, cu adevărat, ce înseamnă să fii rupt de lume și să lași, jos, în vale, ale tale necazuri, pentru că locația – cabana ,,The Secret Land’’ – se află într-un loc retras, lângă pădure. Este miros de brad, ciripit de păsărele și liniște cum nu am mai simțit demult.

De cum am pășit în interior, ne-a uimit felul în care este amenajată cabana și cât de frumos este în interior. Te simți ca acasă, totul este aranjat cu minuțiozitate și cu bun gust. Este efortul Cristinei, o tânără din sat, care s-a întors acasă după ani buni petrecuți în străinătate și a vrut să scoată comuna din anonimat.

Ceea ce ne-a impresionat atunci când am stat de vorbă cu ea este faptul că ne-a povestit că s-a ambiționat să facă totul cu mâna ei: de la decorațiuni până la mobilă și design. A ieșit un loc cu suflet în care poți să vii și să te relaxezi departe de lumea dezlănțuită.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

,,The Secret Land’’ este o cabană de tip A house, cea mai nouă unitate de cazare de acest fel din Bucovina, care poate primi de la 10 la 12 turiști, în 6 camere atent decorate și cu mare accent pus pe detalii. Nu vă va lipsi nimic: sunt două băi, bucătăria complet dotată și utilată, aveți și un șemineu cu lemne pentru zilele de vară mai răcoroase din Bucovina, o terasă generoasă în curtea din spate, hamac și loc de grătar.

CÂT COSTĂ?

Locația se închiriază exclusiv integral pentru minimum două nopți și costă 1000 de lei în timpul săptămânii și 1200 de lei în weekend. La un calcul simplu ținând cont că locația poate primi 12 turiști veți plăti 83 de lei de persoană în timpul săptâmânii și 100 de lei de persoană în weekend. Prețul este valabil dacă locația este închiriată la capacitate maximă. Atenție! Nu puteți închiria doar o singură cameră, ci doar cabana întreagă.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

Așa că vă invităm și pe voi la Ostra ca să descoperiți ,,The Secret Land’’, un colț de rai care ți se va lipi de suflet și de unde nu vei mai vrea să pleci.

CUM AJUNGI?

În Ostra, poți ajunge de la Gura Humorului, pe un drum inter-regional, Puzdra, foarte bun, care face legătura între drumul european E 58 şi drumul naţional 17 B. Accesul se face ușor chiar și cu mașina mică.

BINE DE ȘTIUT:

Cabana este nouă, iar curtea se află în curs de amenajare.

OBIECTIVE TURISTICE ÎN OSTRA

– Codrul Secular Slătioara;
– Drumeții în natură, în Munţii Stânişoarei şi Rarău;
– Valea Bistriţei;
– Biserica din Ostra.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *