Calator in Bascheti

Două cabane de poveste, mai puțin știute, unde trebuie să ajungeți iarna aceasta
Două cabane de poveste, mai puțin știute, unde trebuie să ajungeți iarna aceasta

Mai este puțin și vin sărbătorile. Dacă simțiți nevoia să evadați câteva zile la munte, acum, când nu este atât de aglomerat, vă dăm o idee. Vă arătăm două locuri de cazare tare frumoase, mai puțin știute, situate în comuna Sărmaș, din Harghita, la 10 kilometri de Toplița: Cabana Keops și Cabana Morar.

CABANA KEOPS – UN COLȚ DE LINIȘTE CU O PRIVELIȘTE DE VIS

Cabana Keops este de tip A-frame, se află situată pe un deal din Sărmaș și acesta este atuu-ul ei: veți avea o priveliște de vis asupra întregii așezări. Locația a fost finalizată anul trecut și este foarte spațioasă: poate primi opt adulți și patru copii. Sunt patru dormitoare duble, un dormitor open space la mansardă, două băi, bucătărie complet utilată. De cum intri, îți va da un sentiment de acasă, este decorată modern, simplu, cu căldură. Nu vă va lipsi nimic. Veți avea posibilitatea de a face și grătar sau de a lua masa pe terasa generoasă.

Bine de știut: Cabana Keops se închiriază pentru minimum 2 nopți.

Pont: de Revelion, locația este rezervată, dar sunt libere weekendurile din luna aceasta. Puteți face rezervări și pentru lunile ianuarie și februarie.

Pentru rezervări și mai multe detalii AICI!

CABANA MORAR – LOCUL CARE TE VA RELAXA ȘI CARE ÎȚI VA ADUCE AMINTE DE COPILĂRIE

Vă arătăm, acum, Cabana Morar realizată, cu măiestrie, din lemn rotund, aflată la 10 minute distanță de Toplița, locul unde veți putea face numeroase activități în natură sau vă puteți bucura de băile termale. Mai mult, locația este doar la 15 minute distanță cu mașina de celebra pistă de bob ,,Alpin Coaster’’ – cea mai lungă din România, o aventură de neratat dacă tot sunteți în zonă.

Cabana Morar este compusă din două unități de cazare aflate în aceeași incintă: cabana mare care poate primi 12 adulți și trei copii, iar cabana mică are o capacitate de cinci persoane. Interiorul este primitor, miroase a lemn, totul este amenajat în stil rustic, tradițional, cu mult bun gust. Ai la dispoziție tot ce ți-ai putea dori pentru o vacanță mai lungă sau pentru câteva zile relaxante în natură, la munte. Livingul este spațios, la fel și locul de servit masa, iar bucătăria utilată cu tot ce v-ați putea dori dacă vreți să gătiți.

În curte, aveți la dispoziție și un ciubăr încălzit cu hidromasaj (contra cost). Gazdele sunt tare primitoare și sunt atente la nevoile fiecărui turist. Dacă ajungeți o dată aici, cu siguranță, veți reveni.

Pentru rezervări și mai multe detalii AICI!

Bine de știut: Cabana Morar se închiriază doar integral pentru minimum 2 nopți.

Ce poți face în zonă?

Pârtia de schi din Toplița;
Pista de bob din Toplița, funcțională atât iarna cât și vara;
Piscine și băi cu ape termale;
Cascada Mezotermală din Toplița;
Parcul Național Munții Călimani;
Excursii și drumeții în natură;
Mănăstirea Gura Izvorului;
Mănăstirea Sfântul Ilie;
Plimbări cu sania trasă de cai sau plimbări cu sania trasă de husky;
Punct de belvedere – Vf. Tarnița;
Stâncile Coloape.

*** Locurile de Revelion sunt disponibile la momentul publicării acestui articol.
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *