Calator in Bascheti

Cabana superbă, izolată în munți, cu spa și cu o priveliște uimitoare
Cabana superbă, izolată în munți, cu spa și cu o priveliște uimitoare

Dacă nu ai vreo idee unde să mergi, vara aceasta, la noi, la munte, în România, îți recomandăm un loc de poveste, din Munții Apuseni, care te va impresiona prin frumusețea ireală a peisajului, prin felul în care este amenajată cabana, cu camere mari și luminoase, cu un decor modern, pentru un sejur de neuitat, în mijlocul naturii. Hai să descoperim Infinity Cabin! 

Infinity Cabin – locul unde stresul și grijile dispar

Cabană în Apuseni

Unde? În Râșca, județul Cluj, la 30 de kilometri de Cluj Napoca.

Am ajuns, târziu, în noapte, la cabană, și nu ne-am putut da seama prea bine ce minunății se ascund în acest colț de Apuseni. Însă, o dată cu primele raze de soare, pătrunse prin ferestrele generoase, am rămas uimiți: peisajul este, de-a dreptul, spectaculos. Munții semeți și-au dezvăluit întreaga splendoare. Ai senzația că ești, undeva, în vârful lumii, departe de tot și de toate, și că nu ai mai vrea să pleci.

Infinity Cabin este locația perfectă, unde poți să vii ca să mai iei o gură de aer proaspăt, să faci drumeții și să te bucuri de verdele naturii, departe de agitația obositoare a orașului sau poți să-ți tragi sufletul pe terasa imensă și să admiri priveliștea incredibilă a munților din zare. Este multă liniște și vei avea parte de relaxare și răsfăț, în jacuzzi-ul interior. Decorul perfect ca să te conectezi cu natura și locul unde când vei ajunge, îți vei dori să tot revii.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Să vă spunem și despre interiorul locației. Este spațios, călduros și primitor, amenajat cu mare grijă la detalii, în culori calde, tocmai pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie în vacanță. Sunt 6 dormitoare și 7 băi, situate pe două nivele, iar capacitatea maximă este de 12 adulți și 10 copii. Livingul este spațios, cu loc de luat masa, cu bucătărie complet utilată și mobilată, Ai la dispoziție și jacuzzi și zonă de grătar, în foișor.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Cabana este child-friendly, cei mici se pot distra și relaxa în spațiul de joacă special amenajat cu tobogan, leagăne și trambulină. Poți veni aici în orice anotimp, pentru că farmecul locului rămâne neschimbat.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Unde mănânci? Îți poți prepara singur mesele, sau, la cerere, contracost, poți comanda proprietarului mâncare tare bună, făcută de o femeie din sat. Îți recomandăm să încerci bucatele locale, sunt un deliciu.

Cum ajungi? Infinity Cabin este situată la 45 de kilometri distanță de Cluj. Ultimii 3-4 kilometri sunt neasfaltați, dar sunt practicabili, poți ajunge ușor și cu mașină mică.

Ce poți face în zonă? 

  • Drumeții montane;
  • Mânăstirea Râșca Transilvană – 5 kilometri distanță;
  • Lacul Beliș Fântânele – 9 kilometri distanță;
  • Mărișel Ski Bike Resort – 22 kilometri distanță;
  • Cascada Vălul Miresei – 43 kilometri distanță.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *