Calator in Bascheti

Cazare în Bucovina. Top 10 cele mai frumoase pensiuni din Bucovina
Cazare în Bucovina. Top 10 cele mai frumoase pensiuni din Bucovina

Vrei să vezi Bucovina cu ale ei peisaje de poveste și tradiții unice? Vă arătăm, mai jos, 10 locuri de cazare din dulcea Bucovină, cu care nu ai cum să dai greș.

(foto main: lavinia.glavan)

1.CABANA TINOVO

A House în Bucovina

Unde? Dornișoara, Suceava, la 7 km de Pasul Tihuța, la 20 de km de de Vatra Dornei, de 246 km de Iași.

Călătorim, acum, într-un loc de poveste în inima Bucovinei, în satul Dornișoara, unde descoperim cabana Tinovo – o locație nou nouță, cu adevărat, spectaculoasă, aflată în inima naturii, unde îți vei da un restart complet de la grijile de acasă. E o cabană de tip A house, tot de inspirație nordică, care nouă ne place mult. Experiența unei relaxări la sauna panoramică e chiar tare. Cabana are 10 locuri și se închiriază integral.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

2. VATRA BOIEREASCĂ

Conac în Bucovina

Unde? Cacica, Suceava, la 13 km de Gura Humorului.

Dacă vreți să cunoașteți, cu adevărat, tradițiile Bucovinei, vă puteți caza într-un loc autentic, cu suflet: la Vatra Boierească. Sunt 17 camere, cu decor tradițional, și cu bucate curate, de-ale locului. Pensiunea are și un iaz, foișor  loc de grătar, așa că relaxarea este asigurată. În plus, liniștea și priveliștea de poveste pe care o ai din camere, îți vor intra, cu siguranță, la suflet.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

3. LOFT CHALET

Chalet din Bucovina

Unde? Gura Humorului, Suceava: la 457 km de București, la 162 km de Iași, la 275 km de Cluj.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de cazare premium, luxoase, vă recomandăm ,,Loft Chalet”, o casă veche de o sută de ani, care a fost transformată cu ajutorul designerilor într-o pensiune de top. Sunt 5 dormitoare, 6 băi și 2 livinguri generoase, care vă vor lăsa să admirați peisajul de poveste din jur. Și, poate, cel mai spectaculos loc, pe lângă camerele decorate într-un mix surprinzător, între tradițional și modern, este grădina generoasă, cu numeroase facilități de relaxare.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

4. BIO VALEPUTNA

Chalet din Bucovina

Unde? Valea Putnei, Pojorâta, Suceava, la 27 de km de Vatra Dornei.

În Valea Putnei, un sat tare frumos din Bucovina, poposim acum la ,,Bio ValePutna, o vilă tare frumoasă, situată lângă un râu de munte și mărginită de munți și păduri, aflată în apropierea de Codrilor Seculari ai Giumalăului. Așa că, priveliștea de vis este asigurată. Sunt 6 camere duble, cu o bucătărie dotată complet, care se închiriază integral, în regim self catering.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

5. CABANA CEITREI

Cabană în Bucovina

Unde? Cozănești, Suceava, comuna Dorna Arini: la 5 km de Vatra Dornei, la 35 de km de Câmpulung Moldovenesc, la 102 km de Suceava.

Vă arătăm un alt loc superb din Bucovina, aflat în satul Cozănești, aproape de Vatra Dornei, considerată una dintre cele mai frumoase zone din țară. În acest rai de pe pământ, vei găsi CeiTrei, una dintre cele spectaculoase cabane de munte în care am ajuns noi, până acum. Noi am numit locul acesta Elveția României, pentru că acolo ne-a dus cu gândul atât priveliștea de vis către Masivul Giumalău și Munții Bistriței, cât și designul futurist al cabanei. Sunt, practic, 2 unități de cazare. Cabana mare are 4 camere duble și cea mică 2 camere duble, toate cu băi proprii. Ambele locații dispun de bucătărie, living cu câte 2 canapele extensibile și șemineu, având 16 locuri în total.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

6. CABANA DEAC LUXURY CHALET

Cabană în Bucovina

Unde? Vatra Dornei, Suceava: la 229 km de Iași, la 519 km de București, la 191 km de Cluj.

La Vatra Dornei, găsim un loc superb de cazare: cabana ,,Deac Luxury Chalet”. Poziția cabanei nu este aleasă întâmplător: urmărește răsăritul și apusul Soarelui, iar, oriunde te-ai afla în interior, aruncă o privire pe geam. Terasa livingului îți va dezvălui o priveliște de neuitat asupra orașului Vatra Dornei și alte mici detalii pe care te lăsăm să le descoperi singur. Sunt cinci camere decorate diferit și cu mult bun gust, iar cabana mai are o saună, o cramă, o terasă cu grătar și un bar.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

7. PENSIUNEA “LA MOARĂ”

Pensiune din Bucovina

Unde? Fundu Moldovei, Suceava: la 493 de km de București, la 230 km de Cluj, la 198 de km de Iași.

Vă povestim, acum, despre pensiunea “La Moară”. Dacă vreți să vă bucurați de câteva zile de relaxare într-un colț de rai autentic, în frumoasa Bucovină, nu veți da greș dacă alegeți acest paradis. Chiar dacă aici lemnul predomină, nu veți fi privați de confortul modern, pentru că, în camere, veți avea tot ce are nevoie un turist. Ne-a rămas și azi în minte priveliștea tare frumoasă, pe care o ai de pe terasă, din restaurant sau chiar din camere.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

8. CABANA POIANA CERBILOR

Cabană în Bucovina

Unde? Sat Darmoxa, la 30 de km de Vatra Dornei.

Dacă vreți să petreceți câteva zile, în liniște, în natură, departe de zgomotul orașului, vă propunem să încercați o cabană nou-nouță, realizată din lemn, aflată în satul Dârmoxa: cabana ,,Poiana Cerbilor”. Proprietatea pune la dispoziția turiștilor trei camere duble, cu două băi proprii și un living în care sunt 4 paturi de o persoană. Atuul aceste locații este priveliștea asupra dealurilor pitorești ale Bucovinei. De sus, peisajul este de poveste și vă va face să tot reveniți.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

9. CASA D’OR

Cabană în Bucovina

Unde? Dorna Arini, Suceava: la 4 km de Vatra Dornei, la 35 de km de Câmpulung Moldovenesc, la 102 km de Suceava.

Ne mutăm, la Dorna Arini, ca să descoperim  ,,Casa D’OR”, aflată aproape de orașul Vatra Dornei. Locul îți va oferi acel răgaz de la tumultul vieții ,,pe repede înainte” prin priveliștea pe care o vei avea de pe terasă sau din camere.
Vei putea admira verdele crud al munților Bucovinei și vei respira aer curat de munte. Este liniște și vei avea impresia că ești departe de tot și de toate, pentru că locația este destul de izolată. Sunt trei dormitoare mari și un living spațios cu bucătărie, dotată cu tot ce ai putea avea nevoie. Există și o zonă de grătar și un mic loc de joacă pentru copii.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

10. PIRIU’ MORII

Pensiune cu ciubăr în Bucovina

Unde? Gura Humorului, Suceava: la 457 km de București, la 162 km de Iași, la 275 km de Cluj.

Mergem, acum, în Gura Humorului, într-un loc cu o priveliște încântătoare: o construcție cochetă, cu ciubăr, aflată în inima naturii, cu loc de joacă pentru copii, totul integrat într-un peisaj de basm. Cu siguranță, veți avea parte de o liniște desăvârșită. Pensiunea este situată pe malul pârăului cu același nume. Vecini îți vor fi doar păsările și asta pentru că pădurea este la doar câțiva metri de pensiune. E, de departe, locul perfect de încărcat bateriile după o săptămână agitată.

Pentru prețuri și disponibilități vedeți AICI!

Mai multe cazări de poveste din Bucovina vedeți AICI!

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *