Pare un tablou? Uită-te mai bine! Pensiunea de poveste, din vârf de munte, cu peisaje de vis
Pare un tablou? Uită-te mai bine! Pensiunea de poveste, din vârf de munte, cu peisaje de vis

Cauți o oază de relaxare, la munte, într-un peisaj de vis? Îți propunem, în această seară, un loc tare frumos, potrivit pentru aceste vremuri unde poți să stai în liniște, alături de cei dragi, și să-ți mai abați mintea de la timpurile ciudate pe care le trăim. Să fii în mijlocul naturii, departe de viața de zi cu zi, este, întotdeauna, o idee tare bună și vei vedea că te vei încărca cu energie bună și vei simți viața mai cu poftă. Vă invităm, acum, la Fundata, locul care nouă ni s-a lipit de suflet pentru peisajele de poveste, pentru oamenii tare frumoși și să nu uităm de mâncarea tradițională, tare gustoasă.

Ați fost la Fundata, în Brașov? Dacă nu, puneți locul acesta magic pe lista de văzut musai. Este un mic colț de rai care vă va fermeca, fără îndoială. Comuna este mărginită de Munții Bucegi și de Piatra Craiului, așa că dacă iei la pas locul, vei avea ce vedea și ce fotografia.
Mai sunt și alte motive pentru care ar trebui să ajungeți la Fundata: este comuna situată la cea mai mare altitudine din România – 1360 de metri – și are cel mai curat aer din ţară, așa au indicat măsurătorile de la staţia meteo, aflată chiar în vârf de munte. V-am convins?

Carpe Diem

Pensiune Fundata

Unde? Fundata, jud. Brașov – la 200 de kilometri de București, la 349 de kilometri de Iași, la 342 de kilometri de Cluj Napoca.

Și dacă vreți să vizitați acest loc, vă recomandăm să vă cazați la pensiunea ,,Carpe Diem’’. Dacă iubești muntele, ține minte acest loc de cazare pentru că este tare frumos. De pe geamul imens, vei putea admira în voie peisajul și vei avea senzația că este tabloul perfect pictat de natură pe care nu te vei mai sătura să-l admiri. Este priveliștea uimitoare pe care o vei avea din living, locul potrivit să citești o carte, să savurezi un pahar de vin sau să stai de vorbă cu prietenii și de ce nu, să stai și să nu faci nimic.

Sunt patru dormitoare, cu trei băi cu cadă, dintre care una cu hidromasaj. Interiorul este mobilat simplu, cu bun gust, iar elementul principal este lemnul. Este un loc restras, fix ceea ce căutăm cu toții în această perioadă, care îți va oferi intimitatea și siguranța de care avem atâta nevoie, iar aici vei învăța, poate, să trăiești clipa, ,,Carpe Diem”, asa cum este chiar numele pensiunii. Proprietarul, Ulise Galu, este un om foarte ospitalier, un iubitor al muntelui, și, dacă îi veți trece pragul, veți vedea că vă va face să vă simțiți tare bine.

Pentru disponibilitate vezi AICI!

Cât costă o noapte de cazare vezi AICI!

Ce poți face în zonă?

Drumeții montane;
Pensiunea se află la 1,7 kilometri de Biserica de Lemn;
La 1,8 kilometri de Parcul de Aventură Cheile Grădiștei;
La un kilometru de centrul comunei Fundata;
Biserica Veche din Fundata (1830);
Cheile Dâmbovicioarei;
Satul Șirnea;
Peștera Dâmbovicioara.

Pentru alte locuri de cazare de poveste în Fundata, vezi AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *