Cazare la preț de nerefuzat, în resortul de lux din casa bunicii (122 lei/camera, cu mic dejun)
Cazare la preț de nerefuzat, în resortul de lux din casa bunicii (122 lei/camera, cu mic dejun)

Cauți să evadezi departe de tot și de toate? Să te refugiezi într-un loc izolat, în mijlocul naturii, în care să te simți în siguranță? Valea Verde, unul dintre resorturile noastre premium preferate, vine, în această perioadă, cu o ofertă greu de refuzat: un pachet de cazare pentru cei care vor să se retragă sau să lucreze, departe din haosul orașului.

Există locuri în România, care au înțeles că trebuie să se adapteze vremurilor, în care cu toții trăim. ,,Valea Verde Retreat” vine cu un pachet de cazare la preț extrem de bun. Oferta ”Work from home” este destinată celor care vor să lucreze la distanță, într-un loc sigur sau, pur și simplu, vor să se retragă pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu doar că veți putea munci în inima naturii, dar vă veți putea bucura de avantajele vieții simple de la țară. Casele unde vă veți caza sunt răsfirate în sat, iar distanțarea se face în mod natural.

Unde? Valea Verde Retreat, Cund, Mureș: la 31 de kilometri de Târgu Mureș și la 23 de kilometri de Sighișoara.

Cund te va cuceri de cum pui piciorul în sat. Este un amestec de tradiție autentică românească, săsească și ungurească. Și are acea veșnicie, vorba poetului, cum numai la sat o poți simți. Dar nu a fost întotdeauna așa. Înainte că Jonas să reînvie locul, Cund era un sat părăsit, la propriu. Aproape că nu era casă care să mai fie locuită, după ce sașii au lăsat totul în urmă și au emigrat în Germania. Însă Jonas, fost proprietar al unei cunoscute case de discuri din Hamburg, a ales liniștea în locul celebrității. A văzut, aici, potențialul, pe care cei ai locului l-au trecut cu vederea, și s-a pus pe treabă.

Vezi cum arată resortul: AICI!

CE NE-A PLĂCUT LA CUND?

Am fost oaspeți la Cund, până acum, de trei ori și, de fiecare dată, Jonas ne-a surprins prin ospitalitate și prin gustul irepetabil al preparatelor fine, simple, făcute numai cu produse din zonă. A știut să folosească roadele pământului românesc ca nimeni altul, dar și să le ofere acel rafinament, pe care nu îl găsești în prea multe locuri în țară. Trufele sunt aici specialitatea casei și asta pentru că aceste comori rare și extrem de scumpe se găsesc chiar în pădurile din zonă.

CÂT COSTĂ?

Prețul este unul ireal de mic, raportat la calitatea serviciilor: 25 de euro / cameră. În acest preț, sunt incluse, gratuit, micul dejun și sala de conferință. Valea Verde vă pune la dispoziție și scaune de birou speciale. De asemenea, puteți solicita suplimentar serviciul de babysitting, pe toată perioada când munciți. Prețul este valabil la o rezervare de minim două săptămâni. Pentru mai multe detalii și rezervări vezi: AICI!

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *