Calator in Bascheti

Giveaway. Câștigă o vacanță de vis, pentru 2 persoane, în paradisul de la Moon Resort
Giveaway. Câștigă o vacanță de vis, pentru 2 persoane, în paradisul de la Moon Resort

UPDATE 13.11.2020 – CÂȘTIGĂTORUL GIVEAWAY-LUI este Robert Mamulaș. Felicitări, Robert, iar vouă, tuturor, vă multumim pentru că ați participat într-un număr atât de mare și vă invităm să ne fiți alături pentru că vă așteaptă și alte surprize!

Te trimitem în vacanță! Acum fix 2 ani, pe 5 noiembrie 2018, am pornit în cea mai frumoasă aventură: Călător în Bascheți. Am crezut în același vis, acela că România e magică, și împreună suntem cea mai pasionată comunitate de travel de la noi. Pentru asta, îți mulțumim și vă iubim! Sărbătorim împreună acest moment special și vrem să te trimitem în vacanță. Te invităm să participi, chiar acum, la cel mai fain giveaway organizat până acum de noi.

Unde? Moon Resort, Bușteni: căsuțele mobile de poveste, cu peisaje de vis văzute direct din pat

Moon Resort este locul acela de unde nu ai mai vrea să pleci și care, cu siguranță, ți se va lipi de suflet. Cea mai tare experiență pentru noi au fost bungalourile, pe cât de simple în exterior, cu un design minimalist, pe atât de rafinate în interior. Unde mai pui că Bucegii cei semeți te urmăresc și în cameră: chiar din pat, dimineața, la cafea sau seara, la apus, pe terasă îi poți admira în toată splendoarea. Ce-ți poți dori mai mult după acest an agitat? Este locul perfect care îți va oferi un moment de respiro, într-un decor de basm, care să-ți mai abată gândurile de la problemele de zi cu zi.

Alte detalii despre aceste căsuțe de poveste găsești: AICI!

(Sursa foto: Claudiu Vișan)

CE CÂȘTIGI?

2 nopți de cazare, într-una din căsuțele Moon Resort + o experiență de munte de vis: A – aventură off-road în principalele obiective din zonă, B – aventură ATV, timp de o oră și jumătate. Perioada de călătorie 10 ianuarie 2021 – 1 aprilie 2021.

CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Intră pe contul de Facebook Călător în Bascheți AICI și scrie în comentariu aventura Moon Resort pe care ți-o dorești: A: off-road B: ATV, alături de TAG către 3 prieteni, care iubesc să călătorească (în același comentariu);

2. SHARE postării de pe Facebook pe contul tău.

Aceasta nu este o campanie Facebook. Concursul se desfășoară până pe 12 noiembrie, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, vineri, 13 noiembrie. Prin participare, sunteți de acord să vă fie preluate datele personale, în caz de câștig. Atenție, Călător în Bascheți nu vă va cere date, precum cele bancare!

Călător în Bascheți, în 2 ani:

– 237.000 urmăritori pe Facebook
– 154.000 de urmăritori pe TikTok
– 36.000 de urmăritori pe Instagram
– 7,1 milioane de cititori unici pe blog

(Sursă foto main: Claudiu Vișan.)

Mult succes îți dorim și călătorii inspirate!

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *