Calator in Bascheti

Cazarea verii 2023, cu piscină de vis încălzită și preț bun: de la 145 de lei/pers./noapte
Cazarea verii 2023, cu piscină de vis încălzită și preț bun: de la 145 de lei/pers./noapte

Este un loc superb, de poveste, unde poți petrece momente de neuitat alături gașca de prieteni, de familie și sau de colegii de muncă, într-un teambuilding.  Ce are special această cabană? Piscină încălzită,  jacuzzi, living mare, cu open space și o terasă generoasă, unde puteți petrece timp de calitate alături de cei dragi. Bine ați venit la ,,Black Points’’! Hai să descoperim locul împreună. Locația este situată în comuna SânMihaiu Almașului din Sălaj și vă spunem, pe cuvânt, că merită să ajungeți aici. 

BLACK POINTS – CABANA DE VIS UNDE DISTRACȚIA ESTE CUVÂNTUL DE ORDINE

Unde? Comuna SânMihaiu Almașului, județul Sălaj, la 20 de minute de Zalău, la 35 de minute de Cluj și la oră și un pic de Oradea. Cabana se află la ieșirea din comună, pe Drumul Național care merge spre Jibou, la 100 de metri de drumul de acces.

Puține sunt locurile din România care îți pot oferi, ca turist, tot confortul de care ai nevoie, dar, mai ales, facilitățile complete de care să te bucuri pentru câteva zile de relaxare sau chiar într-un sejur. Ce ne-a plăcut la Black Points? Evident, piscina generoasă, încălzită, dar și felul în care sunt amenajate camerele și livingul. Tematica locației este alb și negru, într-o notă de disco anii’80.  Livingul este decorat superb, are uși retractabile și poate fi folosit ca spațiu de petrecere sau de luat masa.

Pentru rezervări, vezi mai multe AICI!

Piscina se va redeschide chiar în acest weekend. Este un loc de cazare superb, cu aer exotic, chiar și cu palmieri, da, palmieri în Sălaj, de care proprietarul are mare grijă, mai ales pe timpul iernii.

Fie că vrei să dai o petrecere sau vrei să faci un eveniment (nuntă, botez), ,,Black Points” este locul potrivit unde să vii. Ai și sonorizare profesională, dar și efecte de lumini gratuit. Bucătăria și cele două baruri, cel interior și cel de la piscină, sunt complet dotate și utilate, există și o zonă de grătar tare faină, cu ceaun.

Piscina este încălzită din luna mai până în luna septembrie, iar temperatura apei are între 28 și 30 de grade, iar jacuzziul din curte, 36-38 de grade, pe tot parcursul anului. Și tot la piscină, aveți parte și de alte două zone de jacuzzi.

Pentru rezervări, vezi mai multe AICI!

De cum am ajuns aici, ne-a cuprins un sentiment de relaxare totală. Seara, am privit apusul, iar dimineața ne-am trezit în liniștea deplină a satului. Ce poate fi mai frumos decât să stai și să îți bei cafeaua și să privești spre dealurile din jur?

VEZI AICI CÂT COSTĂ!

Să vă povestim despre interior. Sunt 10 camere, atât cu paturi matrimoniale, cât și paturi de o persoană,  decorate în alb și în negru și 14 băi. Cabana poate primi maximum 31 de turiști.

,,Black Points’’ este creația lui Sorin Crișan, proprietarul care a făcut totul din mai nimic: de la proiect, fundație până la decorarea camerelor. A avut curajul să deschidă această locație într-un sat din Sălaj, până mai ieri necunoscut.

Bine de știut:

Cabana se închiriază doar integral.

Se ajunge ușor, de la drumul principal, ai câțiva metri până la cabană.

Ai parcare privată asigurată.

Cât costă? 

Vă spunem prețurile pentru lunile mai – iunie – septembrie. O noapte, în cursul săptămânii, costă 4500 de lei, la un calcul simplu, la capacitate maximă de 31 de persoane, vine 145 de lei de persoană. Pentru două nopți costă 6500 de lei, adică 209 lei de persoană. În weekend, cabana se rezervă cu 9500 de lei, mai exact, 306 lei de persoană.

PENTRU REZERVĂRI, VEZI AICI!  0745538651

Obiective turistice în zonă

Biserica de lemn „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, secolul al XIII-lea;
Grădina Zmeilor din Gălgău Almașului;
Grădina Botanică din Jibou;
Calcarele de la Rona.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *