Calator in Bascheti

Am găsit cabanele de vis, de la munte, la un preț bun: de la 125 lei/pers./noapte
Am găsit cabanele de vis, de la munte, la un preț bun: de la 125 lei/pers./noapte

Vrei o vacanță liniștită, alături de cei dragi sau de prieteni? Cauți un colț de rai, aproape de București ca să-ți mai tragi puțin sufletul? Îți arătăm o cazare de vis, aflată chiar în Bran, în mijlocul naturii: ,,Green Resort Bran”. Ați fost? Haideți să vă arătăm cabanele de poveste, în stil tirolez, unde, cu siguranță, vei petrece momente relaxante. 

GREEN RESORT BRAN – RELAXARE ȘI LINIȘTE CÂT CUPRINDE 

Unde?  Bran, județul Brașov,  Strada Branului, nr.47, la 25 de kilometri de Sinaia, la 20 de kilometri distanță de Brașov, la 185 de kilometri de București. 

Când vrem să mai evadăm din viața de zi cu zi și vrem să fugim din București, de multe ori, mergem la munte, la ,,Green Resort Bran”.  Ne plac felul în care sunt amenajate cabanele, pentru că ai aici tot confortul de acasă, dar, mai ales, priveliștea de poveste pe care o ai spre Munții Bucegi și spre Piatra Craiului. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața, să deschizi geamul și să vezi crestele încă pline de zăpadă ale munților? Este aer curat și multă liniște. Este răgazul de care ai nevoie și pe care trebuie să ți-l mai dai din când în când.

Complexul ,,Green Resort Bran” este compus din 11 cabane individuale, cu curte și terasă proprii, construite din lemn, în stil tirolez, ca-n Alpii Austriei. Capacitatea caselor este diferită: sunt cabane care pot primi două persoane, patru, șase sau opt persoane. Fiecare unitate de cazare are bucătărie complet dotată și utilată, balcon, o terasă generoasă și zonă de grătar. Este un loc potrivit să veniți cu cei mici, pentru că aici este amenajat un loc de joacă, cu leagăne, etc., dar și un lac superb.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

Să vă povestim despre interior. Ne place atenția la detalii pe care proprietarii au acordat-o amenajării cabanelor. Predomină lemnul și decorațiunile din lemn, în culori calde, care îți dau sentimentul de apropiere cu natura. Locul are o simplitate frumoasă, care te tot face să revii. Așa că dacă aveți poftă de o escapadă la munte, puneți ,,Green Resort Bran” pe lista voastră de călătorii.

Cum ajungi?

Se ajunge foarte ușor, proprietatea fiind situată în apropierea drumului principal care duce în Bran și aflată în vecinătatea obiectivelor turistice din Bran.

Obiective turistice la Bran. Ce poți face la Bran?

  • Castelul Bran
  • Muzeul Satului din Bran
  • Peștera liliecilor din Râșnov
  • Cetatea Râșnov
  • Dino Parc
  •  Poiana Brașov
  • drumeții montane în Munții Piatra Craiului, Munții Bucegi.
  • Brașov.

Cât costă?

Să nu vă imaginați că este scump. De exemplu, prețurile aici încep de la 125 de lei pe noapte, de persoană, pentru vila de 8 persoane, cu 4 dormitoare (dacă e ocupată la capacitate maximă), sau 225 de lei, pe noapte, de persoană pentru vila de două persoane.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *