Cea mai frumoasă cazare nouă, cu sticlă, din România. Și la preț decent (de la 125 lei/noapte/pers)
Cea mai frumoasă cazare nouă, cu sticlă, din România. Și la preț decent (de la 125 lei/noapte/pers)

Se spune că Maramureșul este țara lemnului, a frumosului și a oamenilor ospitalieri, numai buni de puși la rană. În spiritul acesta, a apărut cea mai nouă cazare în formă de ”A” din România și, zicem noi, și cea mai frumoasă dintre cele în care am ajuns noi, până acum. Ești printre primii care află de acest loc superb, deschis de doar câteva zile. Așa că hai să îl descoperim, chiar acum, împreună!

Fabulos loc. Asta am spus noi de cum am ajuns aici. În poate cel mai frumos sat din Maramureș, Bârsana, vei găsi Cabana ,,A Frame Ilieș”, cel mai nou proiect turistic din România. Ce ne-a plăcut aici? Amplasarea, designul, jacuzzi-ul panoramic și prețurile, care nu sunt mari deloc.

Unde? Din centrul satului, vei parcurge aproximativ un kilometru, pe un drum asfaltat. Apoi, ultimii 500 de metri urcă pe un drum pietruit, dar practicabil, cu orice tip de mașină, în orice anotimp, până la cabană. Merită însă tot efortul, pentru că peisajul care ți se va deschide aici este de o frumusețe rară și îți va rămâne mult timp în minte. Ce poate fi mai fain, decât să ai parte de tot confortul, o cazare cu un design special, dar și să fii în inima naturii, departe de tot și toate? Fotografia realizată cu drona vorbește cel mai bine despre locul de poveste, în care este amplasată cabana, retrasă, fără aglomerație, fără gălăgie, dar totuși aproape de civilizație.

Pentru disponibilitate și preț: AICI

CÂT COSTĂ?

Te-ai aștepta ca un asemenea loc să fie scump, dar nu e deloc așa. Cabana se închiriază integral și are o capacitate de 8 persoane, în cele 3 camere și în livingul cu canapea extensibilă. Prețul pentru o noapte de cazare este de 1000 de lei, în timpul săptămânii și de 1500 de lei, în weekend. La un simplu calcul, dacă se ocupă la capacitate maximă, asta înseamnă un cost de 125 de lei/persoană/noapte, în timpul săptămânii. Jacuzzi-ul încălzit este din partea casei.

Super pont: fiind un loc nou vei găsi locuri oricând dorești, în weekend-uri sau chiar de sărbători.

Pentru disponibilitate și preț: AICI

Ce ai de făcut și văzut în Maramureș:

– Drumeții pe dealurile din jurul cabanei;
– Mănăstirea Bârsana;
– Atelierul de sculptură în lemn ”Bârsan Art” din Bârsana;
– Memorialul Durerii din Sighetu Marmației;
– Plimbare cu Mocănița;
– Cimitirul Vesel din Săpânța.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *