De vis! Am găsit cazarea de poveste de unde nu ai mai vrea să pleci
De vis! Am găsit cazarea de poveste de unde nu ai mai vrea să pleci

Vrei o experiență inedită? Ce ați spune de un city break la Oradea, orașul momentului în România, care vă va uimi și care vă va oferi momente de poveste. Orașul de pe Crișul Repede este destinația de neratat în această toamnă și nu numai. Orice anotimp ai alege, Oradea te va primi cu brațele deschise și ai multe de făcut și de văzut aici. Noi tocmai ne-am întors, recent, din orașul-minune al României, nu mai știm de câte ori l-am vizitat, și vă spunem, sincer, că, de fiecare dată, descoperim câte ceva nou. Tocmai despre acest lucru vrem să vă vorbim acum. Despre o cazare romantică și tare frumoasă: Vili Apartments.

VILI APARTMENTS – ROMANTISM ȘI ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Unde? Oradea, Bihor: la 1 km de Cetatea Oradea, la 4 km de Aeroportul Oradea.

Ai simțit aerul de occident din Oradea? Sau i-ai văzut clădirile pline de farmec, în stil Art Nouveau, baroc sau seccesion, aproape toate renovate, atent, în culori vii, mijloacele de transport moderne, curățenia de pe străzi, relaxarea și seninătatea de pe chipul oamenilor? Dacă nu, planifică-ți următoarea escapadă la Oradea și nu vei regreta. Este orașul nostru de suflet, care ne-a tot făcut să revenim pentru aerul de occident pe care nu-l găseșți în niciun loc din România.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI

Poate te întrebi unde anume să te cazezi. Noi îți recomandăm cu toată căldura ,,Vili Apartments”, unde vei vedea că, de aici, vei putea descoperi orașul la pas, pentru că locația se află într-o clădire istorică din centrul Oradei, în centrul istoric al urbei. Sunt două apartamente premium, Elegant și Romantic, de tip apart-hotel, care vă va face să vă simțiți răsfățați și relaxați, dar, mai ales, unde veți putea face fotografii instagramabile, numai bune de pus în ramă.

Clădirea în care sunt amplasate apartamentele are o istorie veche și fermecătoare. Este, de fapt, Casa Kolozsvary, construită, acum peste 100 de ani, de către văduva celui mai cunoscut bijutier de la acele vremuri. Sună romantic, nu?

Cât costă o noapte de cazare vezi AICI!


Așa că dacă vrei să-ți impresionezi persoana iubită, aici este locul perfect pentru o seară perfectă în doi, pentru că nu-ți va lipsi nimic. Vei avea la dispoziție de la săruri de baie parfumate până la halate, numai bune de purtat dimineața, în timp ce admiri peisajul urban din balconul spațios al apartamentului.

Și ceea ce îți va plăcea, cu siguranță, este patul de tip baldachin suspendat la 3 metri înălțime și cada din cameră. Și asta nu e tot. ,,Vili Apartments’’ oferă servicii turistice de calitate, cum rar vezi pe la noi în România. Veți avea parte de o primire ca la carte, cu ,,welcome drink”, un vin roșu dintr-o podgorie din județ  pentru cei care se cazează minimum două nopți, dar și cu vouchere de reducere la restaurantele din apropiere. În plus, veți avea și gratuitate la intrare la toate muzeele din Oradea.

OFERTĂ SPECIALĂ LA VILI APARTMENTS

În luna octombrie, Vili Apartments vine cu o ofertă specială pentru rezervările din timpul săptămânii. Dacă stai minimum 2 nopți vei primi 1 noapte gratis. Dacă veniți cu iubitul/iubita puteți rezerva pachetul YourDay, special gândit pentru o ședere de o noapte sau pentru o zi de naștere.

Vezi mai multe AICI!

CE POȚI FACE LA ORADEA?

Piața Unirii;

Casa Darvas La Roche – singurul muzeu stil seccesion din România;

Turnul Primăriei;

Palatul Vulturul Negru;

Biserica cu Lună;

Cetatea Oradea;

Sinagoga Neologă Sion;

Bazilica Romano-Catolică;

Muzeul Francmasoneriei, deschis ]ncepând de azi.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *