Crăciun de poveste, în raiul Apusenilor, la un preţ greu de refuzat (500 de lei: 3 zile, all inclusive)
Crăciun de poveste, în raiul Apusenilor, la un preţ greu de refuzat (500 de lei: 3 zile, all inclusive)

Ce ai zice de un Crăciun cu bucate de altădată, gătite ca niciodată? De un Crăciun de poveste, într-unul dintre cele mai pitorești sate din Apuseni, la Coleşti, în Bihor?  Aici, George și Larisa, doi ”nebuni” frumoși, au reușit nu doar să schimbe fața locului, ci să-și facă şi propriul colț de rai. Așa a apărut proiectul”Muma Codrului” – un restaurant superb, unde se organizează brunch-uri cu ingrediente luate exclusiv din gospodăriile localnicilor, dar și o pensiune faină tare, într-o casă țărănească, unde vei simți că te întorci în timp.

CÂND?

Perioada sejurului:
24 – 26 decembrie

UNDE?

Colești, Bihor, la 93 de km de Oradea

CE PRIMEȘTI?

  • Două nopţi de cazare şi 7 mese

24 Decembrie
În ajunu’  Crăciunului, vei fi așteptat cu un prânz copios, după care vei împodobi bradul, împreună cu gazdele, apoi vei pleca la colindat prin sat, exact ca-n copilărie. Seara, se va termina cu o cină de poveste la restaurant.

25 Decembrie
În dimineața de Crăciun, veţi lua micul dejun la restaurant, după care veți merge la biserică.
De la ora 12, veţi lua prânzul, după care vă veți putea bucura de o plimbare cu sania. Atracția zilei va fi, cu siguranță, cina cu bucate tradiționale.

26 decembrie
Brunch ca la Coleşti

CÂT COSTĂ?
Este un preț excelent pentru un sejur de Crăciun în România: 500 de lei de persoană. De reținut, locurile sunt limitate. În preț, sunt incluse și licorile ”de beut”.

Mai multe detalii AICI:

*****UPDATE:

Oferta de Crăciun nu mai este valabilă. Mai sunt însă locuri pentru sejurul de Revelion. Contactați proprietarul telefonic AICI. 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook